Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja u vukovaru

Koordinacija braniteljskih udruga poziva građane da izađu na izbore

glasanje
Marijan Sušenj/PIXSELL
02.06.2014.
u 15:53

Dajmo svoje povjerenje koaliciji sljedbenika trojice hrvatskih velikana dr. Ante Starčevića, Stjepana Radića i dr. Franje Tuđmana, poručio je Franjo Šoljić

Predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara Franjo Šoljić pozvao je danas sve branitelje i stradalnike Domovinskog rata kao i sve građane Vukovara da izađu na prijevremene lokalne izbore koji se održavaju 15 lipnja.

- Dajmo svoje povjerenje koaliciji sljedbenika trojice hrvatskih velikana dr. Ante Starčevića, Stjepana Radića i dr. Franje Tuđmana. Dajmo svoje povjerenje koaliciji koja je na temelju svog gospodarskog plana jedina u stanju zaustaviti daljnji odljev mladih iz našega grada te stvoriti preduvjete za otvaranje novih radnih mjesta. Dajmo svoj glas koaliciji koja je dosljedna svojim obećanjima te je proglasila grad Vukovar mjestom posebnog pijeteta - rekao je Šoljić na današnjoj konferenciji za novinare. Dodao je i da isto tako osuđuju sve one koji su pokušali rascjepkati i razjediniti domoljubne glasove kako zbog politikantskih razloga, tako i osobnog interesa.

- Recimo zauvijek zbogom gradnji zlatnih cesta koje vode do ureda socijalnih službi i ureda za socijalnu skrb - istakao je Šoljić.

>>'Moguće i angažiranje zatvorenika za sanaciju poplavljenih područja'

Komentara 5

AL
Alkaloid
16:12 02.06.2014.

logično .......... osloboditelji zemlje od fašizma ,,,,,,, nastavljaju borbu jučer puškom danas demokratskim izričajem

DE
Dejan1000
16:17 02.06.2014.

U Vukovaru mora pobjediti domoljubna koalicija.

CH
chemica
16:10 02.06.2014.

Tko su oni da pozivaju građane na izbore...SUBNOR?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije