Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni s kokainom

Konobar i policajac planirali pljačku pošte u Dubrovniku

kokain policajac
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
01.06.2015.
u 22:40

Policajac (29) i konobar (32) uhićeni su sa 15,4 grama kokaina namijenjenog preprodaji po Dubrovniku

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku pokrenulo je istragu protiv 29-godišnjeg prometnog policajca i 32-godišnjeg konobara koji su uhićeni sa 15,4 grama kokaina namijenjenog preprodaji po Dubrovniku. Drogu su nabavili u Zagrebu, a uhićeni su u četvrtak kada su unajmljenim automobilom krenuli iz Zagreba prema Dubrovniku.

Osim zbog preprodaje droge, sumnjiči ih se da su planirali opljačkati poštu u Dubrovniku jer su pribavili nacrt zgrade pošte, a dvojac je navodno pribavio i odjeću potrebnu za maskiranje, kao i drugu opremu za pljačku pošte. Sumnja se da su sastavili detaljan plan za razbojništvo s točnom podjelom uloga, a navodno su i točno isplanirali što sve treba poduzeti prije, za vrijeme i nakon pljačke.

Prometnom policajcu i konobaru određen je i istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i kako ne bi ponovili djelo.

>> Policajac uhićen zbog napada na 29-godišnjaka u Puli

Komentara 3

D1
d12345
03:29 02.06.2015.

U policiji i njihovim redovima više lopova i dilera nego u remetincu i lepoglavi

DU
Deleted user
07:08 02.06.2015.

konobari i policajci su si od uvek bili dobri

IB
ivan.biljan68
07:12 02.06.2015.

Kakva različita zvanja,stopljena u jedan pokvareni mozak,kojem je bilo mjesto u frižideru,ali u dodiru sa misli,da će preko noći postati tajkuni,mozak se pokvario.Sad treba taj pokvareni mozak,pred sudsko vijeće,pa da oni ocijene,koliko je pokvareni mozak zgriješio,i koliko ga treba liječiti.Bojim se da mozak ne dođe u ruke još pokvarenijim sudijama,koji neće znati procijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije