Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rusija

Konobar gostu zapalio lice dok mu je ulijevao flambirani apsint u usta

absinth (1)
screenshot Youtube
09.05.2013.
u 08:13

Incident se dogodio u noćnom klubu u Novosibirsku, a sve je snimila djevojka stradalog 28-godišnjaka koji ima opekline prvog i dugog stupnja

Aleksej Ponamarev završio je u bolnici u Rusiji s opeklinama nakon što mu je konobar zapalio lice dok mu je ulijevao flambirani apsint u usta, piše Daily Mail.

Incident se dogodio u noćnom klubu u Novosibirsku, a sve je snimila djevojka stradalog 28-godišnjaka koji ima opekline prvog i dugog stupnja. Ponamarev će navodno tužiti bar te tražiti odštetu od pola milijuna rubalja.

Konobar Albert Bajkov kazao je da je mnogo puta izvodio trik s apsintom te da nikada nije pošlo po zlu.

– Cijela je situacija nejasna – rekao je konobar. – Gost me zamolio da mu u usta ulijem flambirani apsint. Obično to radimo sa sambucom, ali gost je uvijek u pravu. Nakon što sam ga upozorio da je to opasno, pokušao sam to učiniti – rekao je konobar.

>> Palio kamin brenerom pa zadobio opekline 1. i 3. stupnja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije