Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor od vrućina

Konačno stigla promjena uz pad temperature. Evo kakvo će vrijeme biti do kraja tjedna

Jutarnji pljusak konačno rashladio Zagreb
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
14.07.2021.
u 08:26

Idućih dana atmosfera neće biti posve stabilna pa će uz umjeren i jak razvoj oblaka povremeno biti pljuskova koji mjestimice mogu biti izraženiji

Do kraja tjedna na kopnu će biti manje vruće, pa će za vikend i početkom idućeg tjedna najviša dnevna temperatura uglavnom biti ispod trideset stupnjeva. Od petka uz promjenljivu naoblaku mjestimice će biti kiše i pljuskova s grmljavinom, osobito u subotu i nedjelju. I na Jadranu će za vikend biti promjenljivo mjestimice s kišom i pljuskovima, osobito na sjevernom i srednjem dijelu. Do petka većinom sunčano. Temperatura zraka neće se puno mijenjati pa će danju i dalje biti vruće, a noći će biti tople, osobito u Dalmaciji, prognozira meteorolog Dragoslav Dragojlović za HRT.

U unutrašnjosti u četvrtak pretežno sunčano i uglavnom suho. U petak i subotu promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom ili pljuskovima. Vjetar većinom slab. Temperatura zraka u postupnom padu.

 

Na Jadranu u četvrtak i petak djelomice ili pretežno sunčano. Više oblaka bit će na sjevernom dijelu, osobito u petak kada će mjestimice pasti i malo kiše. U subotu promjenljivo mjestimice s pljuskovima. Vjetar većinom slab zapadni i sjeverozapadni. Idućih dana atmosfera neće biti posve stabilna pa će uz umjeren i jak razvoj oblaka povremeno biti pljuskova koji mjestimice mogu biti izraženiji. 

Video:Jutarnji pljusak u Zagrebu

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:20 14.07.2021.

Da malo ce puknuti ove sparine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije