Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ
Povratak na članak

Bandić bivšim kolegama pokazao kako se radi blitzkrieg!

Plenki je toliko bio oduševljen da se u jednom trenutku pokušao ustati i pozvati Martinu da preuzme Vladu. Rusa nije bilo. Imaju ljudi posla.

Komentari 10

Avatar siva_sova
siva_sova
11:25 03.11.2018.

možete vi pričati da je dalička spasila agrokor da nije ništa plaćeno iz proračuna, ali mi molim vas nemojte pričati da si nisu namjestili zakone da si izvuku stotine miljuna kuna...

VL
DU
Deleted user
18:11 03.11.2018.

Ma sv. Martini treba dati odmah dvije nobelove nagrade: za ekonomiju i za humanizam. Spasila je Agrokor tako da ga je predala Rusima što bi se ionako dogodilo i po stečajnom zakonu, ali je ujedno preusmjerila 500 miliona u prazne savjetničke džepove. I pri tome nikoga nije oštetila, jer logično je da bijednih 500 miliona isisanih iz krepotine nikome neće faliti... Tako nas zločinačka organizacija već godinama spašava, BDP nesmiljeno raste, a istovremeno se privatni džepovi pune s milionima kuna... Zar to nije za nobela?

VL
DU
Deleted user
11:28 03.11.2018.

A gdje je 500 milijuna hrk???

VL
RE
Rex
12:07 03.11.2018.

U vezi sa Agrokorom.....sve su to konstrukcije "crvenih kmera"sa Iblerovog trga,jer nemogu preboljeti da je gospodarstvo RH spaseno........zamisli oni brinu o novcima kojim su placeni savjetnici,a vjerovnici cijim novcem se i placalo se ne bune......za ne vjerovati je kako su još i agresivni

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
08:56 04.11.2018.

Stara i isprobana praksa vladajućih ma s koje strane se nalazili u Palamentu jest prilagoditi zakone i propise tako da i najgori kriminal postane zakonit. Točno je da većina građanstva ne izlazi na izbore pa i zaslužuju takvoga kralja kao što je Milan. Stoga navijam za zakon o obaveznom izlasku na izbore ili referendum. Bit će mi gušt kada za pokojnu mamu ili oca dobijem kaznu za neizlazak na izbore... eh Jedini način kako pobijediti takozvanu dijasporu iz Bosne jest obavezni izlazak na izbore odnosno na referendum.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.