Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI TURNIR

Komušani za liječenje Alena Hlebeca prikupili 3500 kuna

alen hlebec
Duško Mirković/PIXSELL
18.08.2013.
u 19:51

Po drugi puta Udruga Komušana i prijatelja Komušine iz Brestovca pokraj Požege organizirala je humanitarni nogometni turnir zavičajnih zajednica ovog kraja

Po drugi puta Udruga Komušana i prijatelja Komušine iz Brestovca pokraj Požege organizirala je humanitarni nogometni turnir zavičajnih zajednica ovog kraja,a ove godine prihod s tog zanimljivog natjecanja u iznosu od 3500 kuna darivan je za liječenje maloljetnog Alena Hlebeca iz obližnjeg sela Skenderovci. Kako je poznato udrugu čine doseljenici za vrijeme proteklog rata iz župe Komušina pokraj Teslića (BiH).

Pobjednik turnira, odigranog na igralištu NK „Mladost“ u obližnjim Pavlovcima, je Ramska zajednica Požega, druga je Bosanska posavina iz Požege, te Udruga Komušana i ekipa Vallis aurea, a pehare im je uručila Mirela Mezak Stasny, predsjednica skupštine Požeško-slavonske županije.

Najboljim vratarom turnira proglašen jer Ivica Bekić(Bos. Posavina), igračem Zdravko Novak (Ramska zajednica), a najuspješniji strijelac je bio Igor Šimić (Udruga Komušana).

>>Staru školu žele pretvoriti u Dom za starije i nemoćne

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije