Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH
Povratak na članak

Komšić i Džaferović pozdravili članstvo u NATO-u

Izradit će prvi nacionalni godišnji plan reformi, te su najavili kako će se i osobno angažirati

Komentari 4

PR
PrimoracRi
16:22 09.01.2019.

Komšić nema pravo biti u NATO-u.Izabran je na prijevaru .To zna svaki Hrvat,zasigurno i Bošnjak.

VL
IB
ibiza
16:45 09.01.2019.

nema tu buducnosti ,Srbi slave svoju Republkku ,Bosnjaci im osporavsju a Hrvatima nista nedaju ,znaci da je bosna samo njhova , a dejton je jasan .

VL
D1
Dino_123
17:43 09.01.2019.

Kako nema niti jedan clanak o tome kako je Covic danas bio pocasni dodikov gost za vrijeme proslave dana republike srpske. Na istoj proslavi je bio i sin generala ratka mladica. Ako to nije samar Hrvatskoj i svim Hrvatima koji su se borili za Hrvatsku neznam sto je. HDZ mafija

VL
GE
genex
17:01 09.01.2019.

bosne nema.nikad je nije ni bilo.egzistirala je samo kao protektorat (austrija, danas amerika) ili pod titinom čizmom ( sr bih). jedina šansa da bih opstane je da se konfederalizira sa 3 jedinice.amen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.