Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao sustav

Kompjuterska greška prizemljila sve letove American Airlinesa

American Airlines
American Airlines
17.04.2013.
u 09:42

Više od 900 letova otkazano je sinoć u zračnom prostoru SAD-a zbog pada rezervacijskog sustava

American Airlines morao je jučer prizemljiti sve svoje letove diljem SAD-a na nekoliko sati zbog kvara sa svom rezervacijskom sustavu, prenosi BBC.

Prijevoznik je zaustavio sve letove sinoć oko 19.30 po našem vremenu, rekavši da se radi na tome kako bi se ovaj problem riješio što prije.

American Airlines ovaj je problem riješio tri sata kasnije, ali su upozorili kako će biti još kašnjenja i otkazivanja letova tijekom dana. Oko 900 letova bilo je pogođeno ovim padom sustava, a još oko 800 letova neije stiglo na vrijeme zbog nedostatka aviona i posada.

AA ponudio je povrat novca svim putnicima te je dopustio promjenu letova besplatno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije