Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEDLOG EUROPSKE KOMISIJE
Povratak na članak

Pola milijarde eura ide za kupovinu oružja: 'EU je ranjiva, to treba hitno riješiti'

Budući da su suočene s novim sigurnosnim izazovima, države članice najavile su da namjeravaju povećati potrošnju na obranu

Komentari 8

HE
Herodot
19:04 19.07.2022.

Oni te pola milijarde nisu ni vidjeli: Samo ih tjeraju u dugove. Business as usual.

VL
Avatar Foton
Foton
12:33 20.07.2022.

Ovo je smijesno. Amerika trosi na vojsku gotovo 3 milijarde dolara dnevno, znaci ovih pola milijarde bi bilo potroseno dobrano prije rucka. Sad vam je mozda jasno da samo NATO, tj. Amerika moze obraniti Europu.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
21:27 19.07.2022.

500 milijuna eura??? štamarija radi preko vremeno

VL
Avatar kastanjer2
kastanjer2
16:53 19.07.2022.

Koje tenkove su isporučili Ukrajini? Jeli rekao Thierry Breton? Ništa nije isporučeno iz EU proizvodnje. Isporučeni su samo tenkovi sovjetske proizvodnje. A i ti će biti zamijenjeni sa Američkim, što je već dogovoreno? Njemačka ima 50 milijardi dolara vojni proračun a nema oružja koje može isporučiti. Čak ni stari Gepard koji je najavljen još nisu isporučili i ne zna se kada će, Švicarska ne da streljivo. I što ovi misle postići sa pola milijarde eura?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.