Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNO I MIMO NARODA
Povratak na članak

Komešanje u Beogradu, Vučić je spreman prihvatiti neotkriveni europski prijedlog za Kosovo

Aleksandar Vučić je u petak nakon sastanka s izaslanicima Sjedinjenih Država i EU-a izjavio je kako je Srbija spremna prihvatiti koncept europskog prijedloga za Kosovo, ali srž tog prijedloga nije objasnio. Beograd pak odgovara: "Zamrznuti konflikt nije rješenje

Komentari 1

Avatar PJP
PJP
16:43 22.01.2023.

Krivični zakonik Republike Srbije : -priznavanje kapitulacije ili okupacije član 306 : "Građanin Republike Srbije koji potpiše ili prizna kapitulaciju ili prihvati, ili prizna okupaciju Srbije ili pojedinog njenog dela, kazniće se zatvorom od najmanje 10 godina". Svako ko pokuša nešto tako neka ne dva puta, nego nekoliko puta razmisli dobro pre nego što se u tako nešto upusti, da prokletstvo ne bi pratilo ne samo tog pojedinca, nego čitavo njegovo pokolenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.