Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kome koristi priča o reviziji vatikanskih ugovora?

Tema je zvonka radost za birače Glasa i SDP-a pogotovo cifra: 900 milijuna kuna godišnje.

Komentari 15

LU
lukivoda
18:10 21.04.2018.

UDBI- s Iblerovog trga jedino koristi jer smo za njih svi hrvari ustaše i fašisti

VL
RZ
Rocky.Zg
14:19 01.07.2018.

Vjeronauk u školama je nekadašnji marksizam. Biskupi su nekadašnji politbiro. I jedni i drugi su zlo od kojeg se bježi u Njemačku. Mladost ne želi živjeti u ovakvoj Hrvatskoj, zatucanoj klerikalnoj u kojoj jedino dobro žive crkveni i ostali uhljebi. Crkva da voli ovaj siromašni narod, skinila bi mu se sa grbače, i sama raskinula Vatikanske ugovore.

VL
BA
bakulušić
20:45 21.04.2018.

Bernardić, Pusić i Mrak pokušavaju ispraznim pričama vratiti glasače "antifašističke" opcije koji su preselili Plenkoviću. Bit će to nemoguća misija jer je Plenković njihov izbor "do kraja života", kako reče jedan poznati mi "antifašist" koji je uvijek, na spomen HDZ-a, dobivao ospice. Nakon što je Plenković bljesnuo, kao zvijezda petokraka, ospice mogu dobiti samo Bernardić, Pusić, Mrak-Taritaš i ostali gubitnici.

VL
BE
Berlioz
21:57 21.04.2018.

Otkazivanje Vatikanskih ugovora nije u interesu RH niti njezinih građana, to je jeftino sakupljanje političkih bodova te politikanstvo. Kada bi zaista došlo do otkazivanja ugovora, a sasvim sigurno neće tko god bio na vlasti, Hrvatska bi se našla u ozbiljnim ne samo financijskim problemima. Crkva je najveći zemljposjednik u Hrvatskoj i kada bi uslijed otkazivanja ugovora zatražilo ono što joj legitimno pripada, država joj ne bi mogla vratiti ni isplatiti što joj po zakonu pripada. Stoga niti jedan ozbiljan političar nikada ne bi zatražio otkazivanje ugovora, to rade jedino politikanti koji time pokušavaju "uštipnuti" pokoji glas neiformiranog djela pučanstva.

VL
BI
bikica7
07:54 23.04.2018.

Nisu komunisti potpisivali vatikanske ugovore te ih neće niti raskidati.

VL
DU
Deleted user
12:10 22.04.2018.

Koristilo bi hrvatskim građanima da skinu crkvu sa svoje grbače.

VL
Avatar Falseflag
Falseflag
11:17 22.04.2018.

Vatikanski su ugovori protuustavni, a Ustavni sud se neustavno proglasio nenadležnim za ocjenu ustavnosti istih. Cifra od 900 milja Kn je netočna jer ne ukljućuje davanja od općine, grada,županije pa na kraju i same države... Realna cifra se kreće oko 1,5 milijarde Kn. I to love koju nitko iz države koja je sekularna ne kontrolira. Tako je to u državi koju napuštaju njeni građani... pa i zbog parazitskog klera...

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
16:48 21.04.2018.

Kome koristi!? Svima koji ne žele blejati ostriženog runa...ili smo stvarno toliko zatucani i ograničeni da i dalje pristajemo da nas vode žedne preko vode...

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
05:46 22.04.2018.

Još kad bi znali kako se mijenjaju bilateralni ugovori.... klauni

VL
BE
berija
15:03 21.04.2018.

O čemu oni mogu drviti osim o - u biti - ideološkim pitanjima? Boli ih briga hoćemo li živjeti bolje - što gore, njima veća šansa da netko i glasuje za njih.

VL
LA
lara42
22:25 21.04.2018.

Ja sam presretna sto nasa crkva uziva u blagodatima vatikansih ugovora. Nema vece srece nego kad muskarci u haljinama odlucuju o pravima zena. Pakao postoji decki. I za vas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.