Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje na cestama

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, nepovoljno vrijeme stvara probleme u prometu

Foto: HAK
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.10.2023.
u 08:54

"Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila", navodi Hrvatski autoklub (HAK)

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Zadar centar i Zadar istok u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Ravna Gora oučena je krava te se zbog opasnosti od naleta na životinju vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK). Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Zbog mjestimice obilnije kiše i veće količine vode na kolniku na pojedinim cestama vozi se otežano.

"Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila", navodi HAK. 

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoren je izlazni krak iz smjera Goričana prema Varaždinu i ulazni krak iz smjera Varaždina prema Zagrebu. Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule.

VEZANI ČLANCI:

U povodu obilježavanja Dana grada Samobora u subotu i nedjelju, 21. i 22. listopada, na snazi je privremena regulacija prometa u užem gradskom središtu. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U prekidu trajektne i katamaranske linije

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su:

  • trajektne linije: Vis-Split, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik, Sobra-Prapratno;
  • katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Vis-Split, Novalja-Rab-Rijeka, Korčula-Hvar-Split;
  • brodska linija Komiža-Biševo.

Tajekt na liniji Trogir (Soline) - Drvenik M. - Drvenik V prevozi samo osobna vozla i teretna vozila do 3 tone na relaciji za Drvenik Mali. Brod na liniji Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik plovi na relaciji Luka Šipanska-Lopud-Koločep-Dubrovnik bez pristajanja u luku Suđurađ.

VIDEO Neugodno iznenađenje dočekalo Zagrepčane: Krenula je sezona leda na vjetrobranima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije