Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO KIŠA

Kolnici mokri i skliski, HAK poziva vozače na oprez

kiša
Foto: ilustracija
10.09.2014.
u 07:21

Najviše kiše očekuje se poslijepodne i u noći, kada će ponegdje biti obilne kiše

Dan je u mnogim dijelovima Hrvatske započeo naoblačenjem i kišom, što je ostavilo svoj trag i na prometu. Kolnici su mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a zbog mjestimice jakih pljuskova i veće količine vode koja se zadržava na kolniku HAK upozorava vozače na da budu dodatno oprezni.

Osim vode vozačima smeta i magla koja smanjuje vidljivost na dionicama autocesta A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te A3 Bregana-Lipovac između Novske i Lipovca.

Što se prognoze za danas tiče, DHMZ javlja kako će se jače naoblačenje s povremenom kišom te lokalnim pljuskovima i grmljavinom koje je zahvatilo zapadne predjele i sjeverni Jadrana do kraja dana proširiti na veći dio zemlje. Najviše kiše očekuje se poslijepodne i u noći, kada će ponegdje biti obilne kiše.

Vjetar će biti uglavnom slab, na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu mjestimice bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati od 18 do 23, a u istočnim i južnim krajevima od 23 do 28 °C.

>> Vakula: Stiže promjena vremena, obilna kiša i olujni vjetar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije