Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CISTIČNA TVOREVINA

Kolinda Grabar Kitarović imala operativni zahvat na desnoj ruci

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: HDZ
16.10.2014.
u 21:42

Bila je riječ o cističnoj tvorevini kao posljedici loma desne ruke od prije nešto više od godine dana

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović danas u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina obavila operativni zahvat koji je otklonio problem što je uzrokovao bol u predjelu desnog zgloba, a koji je kulminirao u zadnjih nekoliko dana, izvijestili su danas iz njezina izborna stožera. Time je otkriveno zašto je Grabar Kitarović u posljednje vrijeme na ruci nosila zavoj.

Naime, bila je riječ o cističnoj tvorevini kao posljedici loma desne ruke od prije nešto više od godine dana, koja je pritiskala okolno tkivo zgloba ruke. Zahvat je obavio doc. dr. Igor Biruc, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina i glavni radiolog obavio je zahvat.

"Grabar Kitarović zahvalna je hrvatskim liječnicima koji su dijagnosticirali i otklonili problem koji nije riješen ni u jednoj od najeminentnijih europskih klinika gdje je liječena nakon prijeloma u vrijeme posla u NATO-u", izvijestili su iz HDZ-a.

>> Grabar Kitarović o ozljedi: Nije to ništa strašno

>> Utrka za Pantovčak – izbori 11. siječnja?

Komentara 48

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
22:38 16.10.2014.

Predsjednice svi smo uz Vas... Odmorite se, a zatim nastavite sa dobrim radom...

RU
Runkle
22:39 16.10.2014.

Samo nek je zdrava, trebat ce joj snage iducih pet godina...nije lako biti predsjednik

PR
propalismoFranjoskroz
07:17 17.10.2014.

nevjerojatno je kako se komentari hdzovih uvllakača godinama ne mjenjaju,samo se mjenja,dragi moj Ivo,draga moja Jadranka,dragi moj Tomislave,draga moja Kolinda.Koliko se brzo uvuku,još brže ih zaborave i počnu ih pljuvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije