Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARADŽIĆU 40 GODINA
Povratak na članak

Grabar-Kitarović Majkama Srebrenice: Presuda nije ispunila sva očekivanja, ali je povijesna

Zločini genocida u Srebrenici ostat će trajna mrlja europske i svjetske politike, poručila je Kolinda Grabar-Kitarović

Komentari 9

CU
cungalunga
14:29 25.03.2016.

Predsjednice naša omiljena!

VL
CA
campa
15:29 25.03.2016.

Presuda Karađiću niti je ispunila naša očekivanja niti je povjesna.Povjesna je za Republiku srpsku i srbe jer su djelomično ostvarili svoje ciljeve o stvaranju velike srbije.Karađić je optužen i za genocid i za nečovječnost te zločine počinjenje protivno ratnom pravu odnosno po jedanaest točaka.Karađić je na kraju ostao pobjednik koji se je žrtvovao i omogučio stvaranje države u državi stvorenu na zločinima,protjerivanju pljački i paležu.To drugim riječima znači da je međunarodni sud presudio Karađiću ali je ostavio njegovo djelo za koje je on bio suđen.Tvorevina republika srpska postoji iznjedrena je na zločinu i tko onda može njekati da se zločin ne isplati uz određena žrtvovanja.To je jučer potvrdio sud u Hagu.

VL
CA
campa
15:38 25.03.2016.

Ogorčen sam ovakvom presudom.Smatram da je previše ispolitizirana i donesena kao politička odluka koja se je pokušala prikazati kao osuda na osnovu međunarodnog prava.Još mi u ušima zvone riječi američkog glasnogovornika koji otprilike kaže da završava suđenje za zločine u bivšoj Jugoslaviji gdje su se sukobile snage s jednakom krivnjom.To znači da ja koji sam se branio u svojoj kući od povampirenog susjeda jednako sam kriv kao i on .Licemjerno i podcjenjivački.

VL
MO
mobitel20
15:25 25.03.2016.

A gdje je pismo hrvatskim majkama Posavine,Kupresa,Mostara, Travnika itd...?Majkama u Karlovcu i zapadnoj Slavoniji gdje su Karadziceve falange sijale smrt i istrebljivale Hrvate ? Pa nije Karadzic osudjen samo zbog zlocina nad Muslimanima ?! Takvo presucivanje Hrvata vidimo i uu BiH javnosti...nemam nista protiv konkretnog pisma,stovise. Ali jadno je obratiti se samo Muslimanima. Jer nije Karadzic i bosansko-hercegovacka kalvarija nastala izvan konteksta velikosrpske politike ...a mnogi u BiH su sutjeli, a bogme neki i aktivno sudjelovali dok je trajala agresija na RH 1991. Mislite malo o tome, heh...

VL
Avatar JMslbrod
JMslbrod
18:38 25.03.2016.

Svi idu naprijed samo ovaj nesretni narod na balkanu ide unazad

VL
ZI
zlo_i_naopako
18:16 25.03.2016.

nebitna baba....

VL
ČA
čarapan
16:08 25.03.2016.

svaka drzava je nastala na nekim zlocinima,imate je i u vasoj historiji u dva navrata

VL
RI
rikavac
15:10 25.03.2016.

presdjednice skini nam se,sa majkama srebrenice i osudama za Karadzica. Nesjecam se da si tako visila po portalima kad su bosanske,hrvate osudjivali,nesjecam se da si davala,izjave za 6 hrvata koji,cekaju presudu.Nesjecam se da si spomenula Bugojanske hrvate,nesjecam se da si spominjala zlocin,hrvata u Konjicu,Bradini,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.