Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA U DUBROVNIKU

Kolegama ukrao 8200 eura napojnica pa pokušao pobjeći iz Hrvatske, uhićen je

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.01.2023.
u 12:57

Osumnjičeni je nedugo nakon teške krađe otkazao posao i napustio Hrvatsku. No, po raspisanoj potrazi prošlog je ponedjeljka uhićen na graničnom prijelazu Slavonski Brod te po dovršetku istrage priveden uz kaznenu prijavu zbog teške krađe.

Iz garderobe ugostiteljskog objekta u dubrovačkoj staroj jezgri 44-godišnji zaposlenik ukrao je vrećicu sa skoro 8200 eura, koliko su njegovi kolege skupili od dobivenih napojnica i kasnije međusobno dijelili, te pobjegao iz zemlje, no po raspisanoj potrazi je otkriven i uhićen. Iz dubrovačko-neretvanske policije u četvrtak su priopćili kako su uspješno razriješili tešku krađu novca iz rujna prošle godine.

Kriminalističkom istragom su utvrdili kako je osumnjičeni 44-godišnjak, tada još zaposlenik ugostiteljskog objekta, iz ormarića u garderobi ukrao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo 8.182 eura, a riječ je o novcu kojeg su zaposlenici skupljali od dobivenih napojnica i kasnije međusobno dijelili.

Osumnjičeni je nedugo nakon teške krađe otkazao posao i napustio Hrvatsku.

No, po raspisanoj potrazi prošlog je ponedjeljka uhićen na graničnom prijelazu Slavonski Brod te po dovršetku istrage priveden uz kaznenu prijavu zbog teške krađe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije