Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO SLADOLJEV
Povratak na članak

'Koju poruku šaljemo mladim ljudima: Ili ćete postati član stranke i napredovati ili kupite kartu'

Čelnik Mosta Božo Petrov osvrnuo se i na današnju konferenciju za medije predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka i ministrice obrazovanja Blaženke Divjak

Komentari 4

MV
Mijat vrdoljak
14:15 14.02.2018.

Ako se nevaram gospodin Petrov je kao potpredsjednik vlade bio glavni pregovarač sa sindikatima prosvjete i bio naveci opstruator za kojeg su sindikalisti rekli da sa njime ne žele više pregovarati.

VL
DU
Deleted user
15:17 14.02.2018.

..ništa čudno kad se nismo makli milimetra iz sr hrvatske!

VL
Avatar anlaser
anlaser
14:46 14.02.2018.

Kao neznase u kojoj stranci moraš bit ako želiš posao. U socijalizmu se nije ovako pokvareno trgovalo životima ljudi. Znase sve i samo se nadam da neće još dugo.

VL
Avatar southman
southman
13:23 14.02.2018.

Najsigurniji način za napredovanje u Hrvatskoj je sa pozicije Petrovljeva kuma !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.