Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Koji je 'skriveni cilj' profesoričine brutalne kritike Ustavnog suda zbog nedjelje?

Za profesoricu ustavnog prava Anu Horvat Vuković odluka o ograničenju rada trgovina nedjeljom ima 'slonovske probleme, koje bi gotovo komično lako razmontirao student prve godine Pravnog fakulteta'

Komentari 4

MA
Mandrak99
13:48 15.02.2024.

S vremenom se budemo navikli da je nedjelja neradi dan,ovi što kukaju su bezobrazno bahati jer lažu svima o propasti a u stvari žao im je jeftine zarade preko leđa radnika

VL
Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
14:36 13.02.2024.

Ana Horvat Vuković he he.

VL
PO
Poganec
20:52 27.02.2024.

Sto je ustavni sud i tko ga bira i kako on uopce moze raditi kada ga politika negira?

VL
ML
mladaklada
09:45 13.02.2024.

He he, kad se Ustavni sud s vremenom stranački i interesno iskadrovira, onda nema "skrivenog cilja", kao kad netko s najviše razine struke kritizira rad takvog "Ustavnog suda", koji to zapravo više i nije. Adio neovisnosti institucija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.