Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Koga će teže udariti ‘žuti čekić’ – V. Britaniju ili EU?

Dvije minute dužeg zadržavanja kamiona na granici dovodi do kolone od 17 milja.

Komentari 6

Avatar Observer
Observer
08:52 20.08.2019.

Ma lako cemo mi s Britanijom , EU i svim ostalim sitnicama ali kako rijesiti ZDS ?

VL
Avatar LogikaII
LogikaII
12:44 19.08.2019.

Odluka je donesena, i sad od rezultata referenduma se plasiraju svakakve poluistine... Britanci su napuhani, bahati i ponosni, njima sama pomisao da s Njemačkom i Francuskom moraju imati vanjsku politiku je nešto što ih odavno žulja i smeta, a onda došla neka Litva, Slovenija... sami govore, nekad tko je kontrolirao London, kontrolirao je svijet, a sad da to prepuste Briselu.. bio je tu SSSR, gladan osvajanja, to je prošlo... novi vjetrovi... Nove realnosti... oni su kako sam napisao bahati, a imaju povijest, država koja je stvarno kontrolirala cijele kontinete, doslovno pola svijeta... danas mnogi mlađi rođeni u Eu i njenim beneficijama, uzimaju da je to min. da mogu puno više i trebaju puno više, gledaju nekad na veliko carstvo i poziciju u svijetu... i to je to, neovisno o tom da EU bude puno, puno slabija bez njih, puno, a tako i oni bez EU, kad se odluči rastanak tako treba biti, jer onda nastaju problemi... otiči će sa ili bez dogovora, a samo budučnost će nam kazati koje će biti posljedice za sve u EU... mislim, posljedice će biti negativne za sve, samo je pitanje do koje točke...

VL
WI
wivvyan
14:07 19.08.2019.

Ovi stalno zastrasuju Britaniju, najjacu i najmocniju financijsku pijacu na svijetu, koja zaposljava MILION ljudi samo u financijskom sektoru, plus najvjerovatnije jos toliko I okolo po svijetu. Pa vi ste misevi za Britaniju. Nisu Britanci sami, oni imaju svoje saveznike iz Angosaxonskog svijeta, najmocnije i najbogatije zemlje na svijetu. Sama Amerika /s kojom ste vi gubitnici iz EU - ropske prcije u ocajnim odnosima/, kontrolira 90% svjetske trgovine, onda mozete zamisliti koliko ste vi mocni, kada morate podijeliti tih 10% sa Rusijom, Kinom i ostatkom svijeta? Smijurija ziva.

VL
AK
admine konjino jedna glupa ust
10:59 19.08.2019.

Koja usporedba,zasto zaliti za"prolivenim mlijekom",neka idu samo,zasto se mi ne brinemo za nase granice,sa susjedima,na Doljanima se ceka satima,na Bajakovu jos gore,na Maljevcu ktakodjer,Licko Petrovo selo da i ne pisem,ali nas mucu Engleska granica i dvije minute cekanja,bljak......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.