Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori
Povratak na članak

Kodeks Večernjeg lista

Komentari 9

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
17:51 08.12.2014.

svi smo danas pročitali članak u kojem kako novinarka Toma otvoreno agitira za josipovića! to je za vas objektivnost! hahahaha

VL
Avatar MK
MK
15:55 08.12.2014.

...upravo je Ivanka Toma objavila clanak u kojem zapakirano u celofan objasnjava da citatelji VL-a u stvari zele muskarca a ne zenu za Predsjednika RH i da u stvari podrzavaju od Josipovica predlozene Ustavne promjene o povecanju predsjednikovi ovlasti! ...Zar se takav manipulativni clanak ne kosi izravno sa nacelinma napisanima u ovom clanku?!

VL
BI
billynik
14:56 08.12.2014.

I sad bi vam mi trebali povjerovati. Poštenije je da se javno opredjelite za Josipovića nego da se pravite neutralni a favorizirate jednog kandidata.

VL
MS
mare_split
16:27 08.12.2014.

mare_split 08.12.2014 u 15:53h Ove 'pripreme' VL-a samo se naoko čine etičkim i moralnim, jer se iz navedenog vidi kako će 'nastupi' druga na odlasku biti favorit VL-a (možda drugarice Toma-e?), dok je sve ostalo, kao recimo isticanje neistine (moždada o ZAMP-u, stanovima, suradnji s Haagom i sa srpskim obavještajcem- ambasadorom, ...) 'preventiva' kako bi se sakrile činejncie o 'delu i liku' druga Izdajnika! 'Nepristranost' je nepoznanica VL-ovoj redakciji koja je silno ovisna o stajalištu porezne uprve, ... Nije tako? Tužite me ako nije, ali ovo ne brišite! Ova je 'najava' još jedan uradak udbaškog podzemlja! No, uzalud, Ameri (NATO) su previše uložilim u lijepu, pametnu i sposobnu Hrvaticu! S promjenama stižu i novi nalozi PU! Mjenjajte 'ploču' dok je to navrijeme!

VL
JS
ja sam gladan
22:49 08.12.2014.

Sve je krasno napisano. Da bi tako i bilo molim vas, da se za vrijeme kampanje, drugarica Toma i ostatak istomišljenika,povuku u pravu kuhinju i peku palačinke. Bilo bi bolje i produktivnije.

VL
GA
Galeb1530
23:51 08.12.2014.

Ova gospodja, uistinu se nadam, bit ce buduca predsjednica Hrvatske! Pozivitizam, govor tijela, svjezina, odredjen i jasan cilj "Pokrenuti hrvatsko gospodarstvo... vrline su koje ce hrvatski covjek znati nagraditi na sljedecim predsjednickim izborima. Napokon je netko na HRT-u rekao (njezin voditelj kampanje, mislim da se zove Kovac) da pozitivnost utjece na ekonomiju! O tome sam komentirao u vise navrata jos prije nekoliko godina. Josipovic (negativac, neodlucan, neodredjen, bez cilja, bez hrabrosti) je cista suprotnost Kolindi Grabar Kitarovic i zato nije ni cudo sto se Hrvatska spustila na najnize ekonomske i ine grane medju zemljama EU. Jednostavno ne razumijem po kojim se kriterijima on i njegovi nadaju pobjedi i jos jednom mandatu?! Pa ukoliko bi se to i dogodilo, onda Zbogom Hrvatska!!!

VL
Avatar šjorbepo
šjorbepo
00:57 09.12.2014.

Nadam se da budete sve nekulturne brisali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.