Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomorska nesreća

Kod Zadra se nasukala jedrilica s šest Britanaca

Nasukana jedrilica
Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.07.2011.
u 20:42

Nema ozlijeđenih osoba, a Lučka kapetanija Zadar obavit će očevid ove pomorske nesreće.

U nedjelju u 15.45 sati u Petrčanima pokraj Zadra nasukala se jedrilica „EVIVA I“,duga13,6 metara, a na kojoj se nalazilo šest državljana Velike Britanije.  - U pomoć unesrećenima je priskočio D.S. iz Petrčana koji ih je uspio uhvatiti u tegalj i zadržati jedrilicu da je vjetar ne odnese na obalu. Brodica tvrtke za spašavanje „EmergenSea“ je uspjela izvući jedrilicu iz plićaka i dopratila je do luke Zadar.

Nema ozlijeđenih osoba, a Lučka kapetanija Zadar obavit će očevid ove pomorske nesreće - istakli su iz ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istra69
21:06 24.07.2011.

Ovo je neki novi tip jedrilice ? Ako već stavljate arhivske snimke, onda barem stavite nešto adekvatno . . . samozvani novinarčići.

SV
sveznalica100
07:11 25.07.2011.

U naslovu bi trebalo stajati \"Kod Zadra se nasukala jedrilica SA šest Britanaca\", pa ako to već \"novinar\" ne zna , trebao bi znati urednik ili lektor. Dajte malo poradite i na tekstovima i na \"novinarima\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije