Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Kod trojca pronašli kg marihuane, 240 ecstasyja i 100 g amfetamina

ecstasy
Arhiva VL
01.10.2010.
u 10:52

Utvrđeno je da je 32-godišnjak, otprije poznat policiji zbog sličnih (ne)djela, drogu nabavljao od dva neovisna preprodavača, 25-godišnjaka, također poznatog policiji, i 29-godišnjaka i zatim je preprodavao.

Policija je osumnjičila tri muške osobe u dobi od 25 do 23 godine za zloupotrebu opojne droge. Od njih je ukupno zaplijenjeno 928 grama marihuane, 96 grama amfetamina, 240 tableta ecstasyja, 188 grama smrvljenog ecstasyja.

Prvi je "pao" 32-godišnjak kojega je policija uhitila u utorak u Maksimiru. Uza sebe imao je gram "trave", a premetačinom njegova automobila pronađeno je još 26 grama marihuane te digitalna vaga. U njegovoj kući bilo je skriveno 240 tableta ecstasyja te još 188 grama smrvljenog. Utvrđeno je da je 32-godišnjak, otprije poznat policiji zbog sličnih (ne)djela, drogu nabavljao od dva neovisna preprodavača, 25-godišnjaka, također poznatog policiji, i 29-godišnjaka te je zatim preprodavao. 

Istog je dana uhićen i 25-godišnjak u čijem je stanu u Maksimiru policija pronašla i zaplijenila 900 grama marihuane i 96 grama amfetamina. Sljedeći dan, u srijedu, uhićen je i treći sumnjivac, 29-godišnjak, u obiteljskoj kući.

Zaplijenjena droga procjenjuje se na oko 40 tisuća kuna.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije