Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Kod Slatine se prevrnuo kamion pun gajbi piva

gajbe piva, prevrnuo se kamion (1)
Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
1/7
23.06.2010.
u 15:08

Vozač tvrdi da je pivo vozio iz Koprivnice u Vitez u BiH i da mu se u zavoju teret zaljuljao.

MIKLEUŠ - U lijevom oštrom zavoju na državnoj cesti D2 u Mikleušu nedaleko od Slatine danas oko 14 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je iz kamiona bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka ispala trećina od 24 tone piva u bocama.

Četrdesetogodišnji vozač tvrdi da je pivo vozio iz Koprivnice u Vitez u BiH i da mu se  u zavoju teret zaljuljao, a pivo ispalo u desni putni kanal.

Policijski očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 14

JA
Jajčanin
17:42 23.06.2010.

Kao što vidite, mještani su vozaču pomogli sklonuti piva!

SA
sargu123
19:02 23.06.2010.

E , ovo je stvarno velika tragedija ! Nadam se da su očevidci pomogli u spašavanju !

Avatar commentator
commentator
17:42 23.06.2010.

I nek mi se oprosti na cjepanju atoma, pardon - dlaka, ali postoji OGROMNA razlika između \"prevrtanja kamiona\" i \"prevrtanja tereta,\" pogledajte fotografije, one govore više od 6000 rijeći. Ali priznajem - cjepidlačim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije