Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na cesti

Kod Osijeka poginula mlada vozačica, kod Omiša motociklist

prometna nesreća (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
Autori: mpk, IČ/VLM, žrk/VLM
22.07.2012.
u 20:05

Djevojka je automobilom prešla u suprotni trak i sudarila se s teretnim vozilom. Vozač motocikla sletio je s ceste, udario u zid i preminuo na mjestu događaja.

Dvije teške prometne nesreće s dvoje poginulih dogodile su se u nedjelju kasno poslijepodne. Osječanka (20) smrtno je stradala nesreći koja se dogodila u 18.50 sati na županijskoj cesti između Čokadinaca i Čepinskih Martinaca kod Osijeka.

Kako doznajemo iz PU osječko-baranjske, djevojka se osobnim automobilom kretala iz smjera Čokadinaca prema Čepinskim Martincima i uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, prešla u suprotni trak i sudarila se s teretnim vozilom kojim je upravljao 45-godišnjak iz Gorjana. Mlada vozačica na mjestu je preminula.

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 18.30 dogodila u Dućama kod Omiša poginuo je 46-godišnji motociklist iz područja Dugog Rata. Kako neslužbeno doznajemo, Yamahom je sletio s ceste, udario u zid i preminuo na mjestu događaja. Promet se na tom dijelu Jadranske magistrale odvija jednim kolničkim trakom.

Oko 19.30 sati prometna nesreća dogodila se i u Sesvetama. Zagrebačka policija je izvijestila da su u sudaru dvaju automobila ozlijeđene tri osobe koje su prevezene u bolnicu.

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:50 22.07.2012.

po opisu mjesta nezgode mislim da se radi o vrlo nezgodnom zavoju - većina izgubljenih života je zbog vozačke nekulture - nekultura života se preljeva u sve pore pa tako i u promet . obitelji saučešće a djevojci pokoj vječni daruj joj gospodine

BR
brodludjaka
21:35 22.07.2012.

Stvar je naravno u kulturi voznje, ali stvar je i u tome, da se danas u autoškolama daje jako loše vozačko znanje, tako da 95% vozača na cestu izadje nestručno. Čini mi se kako vozi većina da su vozačke dozvole kupili, što je u ovoj zemlji lako moguće. Glavni vozački ispit trebao bi se polagati u centru grada Zagreba, u vrijeme od 7-9 i od 15-17 sati, kada su najveće gužve, pa tko prodje dobro, a tko ne, neka polaze 50 puta. Zašto bi svi bili sposobni voziti auto, a 70% Rvata je nepismeno i jedva završiše osam razreda osnovne. Kako su samo uspjeli pročitati testove i pravilno ih ispuniti??????

IC
ice12
20:36 22.07.2012.

Boze , tuge li i nevolje! Ionako nas je malo, a ovo se svakodnevno dogaja. Dajte mladosti pamet u glavu kad ste na kotacima. Obiteljima iskrena sucut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije