Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 PVC VREĆA
Povratak na članak

Kod Iločanina (59) pronađeno 200 kilograma sitno rezanog duhana

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 59-godišnjak počinio kazneno djelo Nedozvoljena trgovina

Komentari 4

SI
sisavac
11:36 05.03.2021.

koja smijurija od države, da te kažnjavaju radi duhana jednako kao i zbog dilanja droge! umjesto da se dopusti proizvodnja u potreba duhana za osobne potrebe, na pušačima se trenira državni aparat, a tamo gdje treba država djelovati, tamo šute i ne rade ništa. kad bi barem pola tih carinskih inspektora prebacili u građevinsku inspekciju, pa da tamo tako revno kažnjavaju sve nelegalne graditelje, koji su se ni 10 godina od početka legalizacije opet razmahali. nismo mi država, i to nećemo biti još 100 godina, s ovakvim ljudima na svim razinama vlasti i svim političarima generalno. totalno nesposobna bratija koja ima jedan zajednički interes, javni novac.

VL
VI
vidum
19:09 05.03.2021.

Eto, sasvim slučajno nisu kaznili Bandića za 250 nedjela, ali zato se ovaj sigurno neće izvući nekažnjen.

VL
FR
FranjoZG
13:56 05.03.2021.

Uhvatili su jednog! Neka se prošetaju tržnicom u Dubravi pa da vide koliko ih je kaj nude, javno, duhan i švercane cigarete. Tri policajca u civilu bi to riješili u roku tjedan dana. Jedino ak su povezani pa dobiju ušur? Tko bi ga znao...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.