Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očevid dovršen

Kod Gračaca je poginuo 23-godišnjak iz Knina, Mađari iz drugog auta lakše ozlijeđeni

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
13.03.2023.
u 10:09

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 14 sati dogodila na državnoj cesti DC-01 na predjelu Bruvna smrtno je stradao 23-godišnji vozač. Iz još nepoznatog razloga stradali vozač je prešao u trak suprotnog smjera i udario u vozilo mađarskih registracija. Putnici drugog automobila prevezeni su u bolnicu s lakšim ozljedama

U nedjelju, 12. ožujka oko 13.45 sati na državnoj cesti DC-01 na predjelu Bruvna dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 23-godišnji vozač automobila Volkswagen šibenskih registarskih oznaka. Na mjestu događaja je proveden očevid,  a prema prvim rezultatima do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač vozeći iz smjera Udbine prema Gračacu iz za sada neutvrđenih razloga, u zavoju prešao na kolnički trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u automobil Volkswagen mađarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara automobil mađarskih registarskih oznaka je odbačen van kolnika gdje je došlo je do prevrtanja vozila.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja je preminuo 23-godišnji vozač, dok su 65-godišnjak i 64-godišnja državljanka Mađarske, putnica iz automobila mađarskih registarskih oznaka vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu u Gospiću gdje su im za sada utvrđene lake tjelesne ozljede. U vrijeme obavljanja očevida, od 14.03 do 18 sati promet navedenom dionicom bio je obustavljen. Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće.  Policija je o događaju je izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu - istakla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

VIDEO: Ivanec: Zgrada u kojoj je ubijena 70-godišnjakinja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije