Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradao pješak

Kod Bjelovara Fiat puntom naletio na susjeda i pregazio ga

nesreća (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
28.08.2011.
u 11:50

D.M. je zakačio dio bankine i nesretnog susjeda te ga odbacio u putni jarak

BJELOVAR – U naselju Bedenik 20-ak kilometara od Bjelovara nešto oko 8,30 sati smrtno je stradao pješak 55-godišnji Krista Bužalja, umirovljeni policajac. Upravljajući fiat puntom na njega je naletio 48-godišnji D.M, također iz Bedenika.

Prema riječima susjeda pred čijom kućom se nesreća dogodila, Bužalja se vraćao iz trgovine krečući se lijevom stranom kolnika u pravcu Babinca. Iz suprotnog mjera izlazeći iz oštrog zavoja, vjerojatno zbog neprilagopđene brzine, D.M. je zakačio dio bankine i nesretnog susjeda te ga odbacio u putni jarak.

Izgubivši tom prilikom nadzor nad automobilom zanio se i prešao na suprotnu stranu te prevrnuvši se na bok završio u dvorištu obližnje kuće. Nesretni Bužalja preminuo je na mjestu događaja dok je D.M. završio s lakšim tjelesnim ozljedama.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
12:27 28.08.2011.

Ajd bar neka korist od nesreće, premlad al umirovljen policajac više neće biti na teret, drž.proraćuna

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
12:28 28.08.2011.

El se to prodaje kuća s Automobilom ili bez ?

CH
chemica
12:17 28.08.2011.

Fosilčina je zaboravila uzeti lijekove pa je mislila da je Šumaher? Za balavurdiju postoji opravdanje da ne znaju gdje su šuplji, ali za lika od 48 godina...Zar su ama baš svi poludjeli u ovoj jadnoj zemlji? Baš me neki dan pretjecao djedica sa svojim tenkom, na ležećim policajcima. Nije mogao pričekati tih par sekundi pa je sjeo na trubu i čak me pokušao izgurati s ceste. Na suvozačkom mjestu, naravno, bolja polovica. Metak u cijev pa da provjerimo jel ima i blindirana stakla? Dvije tone žive vage s bolesnikom za volanom i ne možeš drugačije zaustaviti. Ovo NIJE dobro. Dajte se ljudi malo sredite. Znam dosta poznanika koji imaju sa sobom u automobilu i oružje, ma bar nekakvu kratku čeličnu \"cjevčicu\", ali, zbilja, zar se tako živi? Zbog 5-10 % bolesnika od kojih nas država nije u stanju ili čak ne želi zaštititi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije