Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO IZ NEHAJA

Kobna zabava u Njemačkoj: Pili šampanjac s ecstasyjem, jedan umro

Foto: Pixabay
1/2
14.02.2022.
u 22:42

Sedam osoba primljenih u bolnicu nije u životnoj opasnosti.

Pedesetdvogodišnji muškarac je umro pošto je u restoranu na jugu Njemačke pio pjenušac u koji je bio umiješan ecstasy, priopćilo je u ponedjeljak državno tužiteljstvo.

Druge osobe koje su bile za istim stolom osjećale su se loše pošto su pile iz iste boce poslužene u subotu navečer u restoranu u Weidenu, u Bavarskoj. Petorica muškaraca i tri žene u dobi od 33 do 52 godine prevezeni su hitno u bolnicu, gdje je 52-godišnjak umro tijekom noći.

Državni tužitelj Gerd Schaefer rekao je da je toksikološka analiza pokazala da je pjenušac sadržavao "visoku koncentraciju" ecstasyja.

Državno tužiteljstvo u Weidenu vodi istragu za ubojstvo iz nehata, za nanošenje tjelesnih ozljeda i za kršenje zakona o suzbijanju narkotika.

Istražitelji pokušavaju utvrditi kako, gdje i kada je droga dospjela u bocu s vinom i tko je imao informaciju o tome, rekao je Schaefer.

Pošto su pili pjenušac gosti su se grčili i vikali od bolova na tlu restorana, izvijestio je tamošnji radio. Sedam osoba primljenih u bolnicu nije u životnoj opasnosti.

Časopis Bild piše da je pjenušac bio u trolitrenoj boci iz koje su pili svi za stolom. Neki su odmah nakon prvog gutljaja primijetili "kemijski" i "neobičan" okus vina.

VIDEO: Američki nosač aviona USS Harry S. Truman

 

Komentara 2

ZE
zeldox
10:37 15.02.2022.

taj šta je umro sigurno nije bio cijepljen!

NN
novo nenormalni
02:25 15.02.2022.

a vjerojatno se nisu ni pridržavali epidemioloških mjera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije