Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANIRAN STROP VINOGRADSKE

Klinika za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice ponovno u funkciji

Popravljen strop u bolnici za pedijatriju
Foto: Romana Kovačević Barišić
1/4
21.02.2023.
u 13:41

Nakon 48-satnog popravka ulegnuti dio stropa u KBC-u Sestre milosrdnice vraćen je u prvobitno stanje. Poslije popravka obavljeni su i pregledi energetskih kanala kako bi se izbjegle ponovne štete i potencijalne opasnosti za pacijente

Nakon što je 15. veljače došlo do ulegnuća dijela spuštenog stropa na Klinici za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice zbog popuštanja dijela nosive potkonstrukcije protupožarnog energetskog kanala, ulegnuće je uklonjeno te je Klinika za pedijatriju vraćena u rad u punom prostornom kapacitetu, priopćili su iz Vinogradske.

Cijelom dužinom glavnog hodnika Klinike za pedijatriju potkonstrukcija protupožarnog energetskog kanala je djelomično zamijenjena, ojačana i pričvršćena te je spušteni strop vraćen u prvobitno stanje. Obavljen je i pregled energetskih kanala cijele etaže, kao i etaže ostalih Klinika u istoj zgradi, a kako bi se izbjegli novi štetni događaji i potencijalne opasnosti za sve korisnike Klinika.

-Sanacija navedene progresivne štete uzrokovane potresom trajala je svega 48 sati, a tijekom proteklog vikenda medicinske sestre Klinike za pedijatriju vratile su Kliniku u prvobitno stanje za što ugodniji boravak naših malih pacijenata - poručio je ravnatelj prof. Davor Vagić.

>> VIDEO: Sretan kraj tragedije. Otkrivena sudbina bebe spašene iz ruševina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije