Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVALI POZORNOST

Kipovi golog Donalda Trumpa pojavili se na javnim mjestima po SAD-u

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
19.08.2016.
u 12:39

Skupina umjetnika svoj rad je nazvala "Car nema mu.."

Skupina umjetnika odgovorna je za kipove u prirodnoj veličini golog republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa koji su se pojavili na javnim mjestima po SAD-u. 

Kipovi velikog trbuha, malih prstiju i bez nekih dijelova genitalija simultano su otkriveni u Union Square parku na Manhattanu te na javnim mjestima u četiri druga američka grada. 

Skupina umjetnika svoj rad je nazvala "Car nema mu.."

Kipovi su iznenadili prolaznike koji su ih s interesom razgledavali, smješkali se, zabavljali i fotografirali s njima.

Djelatnici newyorške službe za parkove ubrzo su uklonili kip iz Union Square parka, uz objašnjenje da je postavljanje bilo kakvih neodobrenih instalacija zabranjeno u svim američkim parkovima. 

Autori instalacija, umjetnički kolektiv INDECLINE, čiji su članovi umjetnici, glazbenici i režiseri, napisali su kako su kipovi postavljeni i u San Franciscu, Los Angelesu, Seattleu i Clevelandu.

"Ove prolazne instalacije predstavljaju ovu prolaznu noćnu moru i želja nam je da na jesen gledamo unatrag i smijemo se neuspjehu i zabludi Trumpova pokušaja da postane predsjednik", stoji u priopćenju INDECLINE-a.

>> Robert De Niro u Sarajevu vrlo iskreno rekao što misli o Donaldu Trumpu

Komentara 5

Avatar abcd
abcd
14:18 19.08.2016.

Mrznja i propaganda protiv Donalda Trumpa level 99

Avatar dostojevski
dostojevski
17:23 19.08.2016.

Koji su to strasni umjetnici! Ni Goebbels im nije ravan.

Avatar superhik74
superhik74
21:15 19.08.2016.

Bankarski cioniti su visestruko nadmasili Goebbelsa koji izgleda kao malo naivno djete u usporedbi s tim peracima mozga. Po svaku cijenu pokusavaju namjestiti "izbore" svojoj izabranoj ratnoj kraljici Hillary koju izdasno financiraju. Ne ustrucavaju se ni od najodvratnijih podvala i lazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije