Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se i CRBC

Kinezi: Ispunit ćemo sve svoje obveze iz ugovora za Pelješki most

Fotografije iz zraka Pelješkog mosta
Zvonimir Barisin/PIXSELL
30.09.2021.
u 15:05

Kažu i da marljivo rade na gradilištu mosta i da s ponosom sudjeluju u tom važnom projektu za teritorijalno povezivanje Republike Hrvatske.

Hrvatske ceste i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković demantirali su danas napise nekih medija da kineski izvođač radova CRBC traži dodatnih 450 milijuna kuna za dovršetak Pelješkog mosta.

A iz CRBC-a jasno poručuju da će kao profesionalni izvođač ispuniti ćemo svoje obveze propisane  ugovorom za gradnju Pelješkog mosta. Kažu i da marljivo rade na gradilištu mosta i da s ponosom sudjeluju u tom važnom projektu za teritorijalno povezivanje Republike Hrvatske.

 - Radimo na završetku Pelješkog mosta i veselimo se danu kad ćemo se svi zajedno voziti preko mosta - poručuju iz CRBC-a.

Komentara 5

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
17:08 30.09.2021.

Vjerujem Kinezima da rade naporno i kvalitetno te da neće biti nekih dodatnih potraživanja . U konačnici , ovaj most im je ogledni primjer kvalitete te referenca za eventualne buduće poslove unutar EU

JA
jadnatikoza
17:38 30.09.2021.

Za vrijeme Jugoslavije je sagrađen Krči most tj. Titov most tada kao i nebrojeni mostovi preko raznih rijeka. Isto smo tako gradili mostove, brane, hidrocentrale i bunkere po čitavom Bliskom Istoku. Danas nam Kinezi grade most do Pelješca. Evo šta je 30 godina glasanja HDZ-SDP napravilo od Hrvatske

LI
lipa75
17:13 30.09.2021.

Čuli Kinezi kako se to radi u HR, pa će i oni po istom modelu. Npr. Skladgradnja prijepodne u HAC pošalje zahtjev od nekoliko mijijuna kn da je kamen pretvrd, te im isti dan na račun legne lova. Tako jee radio Kalmeta & CO, a vuk pojeo magare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije