Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u kini

Kinez ubijao mladiće i njihovo meso prodavao na tržnici

\'meso\'
25.05.2012.
u 19:05

Zhang Yongming (56) već je odležao 20 godina u zatvoru zbog ubojstva, a u selu je poznat kao kanibal

Kineska policija uhitila je 56-godišnjeg Zhanga Yongminga, osumnjičenog da je ubio više od deset dječaka i mladića te potom isjekao njihova tijela i prodavao njihovo meso na tržnici kao životinjsko, javlja AFP. Policija je do njega došla nakon nestanka tinejdžera u provinciji Yunnan proteklih nekoliko godina.

Muškarac je uhićen prije dva tjedna u svome domu u selu Nanmen i protiv njega se vodi istraga za ubojstvo 19-godišnjaka te nestanak još nekoliko mladića. U pretrazi njegove kuće policija je pronašla mladićev mobitel, bankovnu karticu i još neke osobne stvari.

Lokalni portal piše kako je 56-godišnjak usamljenik koji nikada nije razgovarao sa svojim susjedima, a već je "odležao" 20 godina u zatvoru zbog ubojstva te je u selu poznat kao kanibal. Sumještani pričaju kako su često viđali ispred njegove kuće vreće napunjene nečim što je izgledalo kao ljudske kosti.

Novine The Standard pak pišu kako je policija u njegovoj kući pronašla ljudske očne jabučice u bocama vina kao i komade ljudskog mesa koji su se sušili. Policija vjeruje da je muškarac mesom hranio svoja tri psa, ali i da ga je prodavao na tržnici kao nojevo.

Ključne riječi

Komentara 7

BB
brle brkić
21:14 25.05.2012.

Neće valjat ako je koji imo trihinelu.

AA
aabbcc
21:21 25.05.2012.

. Mogli ste bar staviti cevapcice umjesto ove gore slike....strava !

TO
Toni50
19:57 25.05.2012.

Sve dok politika ne uvede-ne odobri da je to legalno da jedemo jedni druge bit če kažnjivo i protuzakonito-neprihvatljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije