Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
C919

Kina predstavila svoj prvi putnički zrakoplov

kina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.11.2015.
u 09:54

Riječ je o zrakoplovu sa 158 sjedala koji bi trebao biti konkurencija sličnim modelima Airbusa i Boeinga

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:33 02.11.2015.

stvarno moćan članak!!! sa hrpom informacija, detalja, opisa... pa ovo ne bi napisalo ni predškolsko dijete...

SH
Shiny5
10:33 02.11.2015.

Koji članak. Cijele 2 rečenice.

DU
Deleted user
11:21 02.11.2015.

Uvijek se "slatko nasmijem" bahatim i omalovažavajućim komentarima na račun Kine i Kineza. Mi kao "uspješna nacija" koji proizvodimo pršut, vino i maslinovo ulje smijemo se Kinezima na njihovom prvom putničkom avionu dok istovremeno uvozimo tačke, lopate, bicikle i svašta da sada ne nabrajam jer to sami ne znamo proizvesti. Pored toga, vjerojatno se radi o prvom kineskom putničkom avionu koji daju na tržište. Haha, do sada su se sigurno vozili u putničkim avionima Made in Croatia! Baš smo mizerija od države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije