Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna parada
Povratak na članak

Kina predstavila novu podmornicu na nuklearni pogon i razarač

Tijekom parade u zapadnom lučkom gradu Qingdau prikazana su 32 plovila.

Komentari 4

HA
Harpoon
09:15 24.04.2019.

Gledaajući slike kineske mornarice vidio sam kopiju ruske nuklearne podmornice i američkog razarača.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:30 24.04.2019.

kopiranje je prirodan nagon. leptiri kopiraju neke otrovnije leptire kako bi se zaštitili. ljudi kopiraju jedni druge jer im to daje neku prednost, iskoriste sve što mogu i imaju. ti svojom frizurom kopiraš nekog pjevača, da bi te ona curica iz 5b uopće i zapazila u masi. nijemac kopira talijana i to kasnije bude velika novina i uspjeh redizajna... amerikanac kopira nijemca i sleti na mjesec. rus malo kopira malo sam vrta i ide.. kinez sve to prati, kopira testira i radi sve bolje. problem zapadnog svijeta je da kinez ima sve što treba da bude najbolji, najjači, u svemu. i to mu je cilj. dugoročan. 2025. je deadline... u svemu prvi biti, po svim pokazateljima. skoro da su na vrhu u svemu.

VL
BL
blizak
09:43 24.04.2019.

Sve mogu kinezi kopirati osim cistog hrvatskog zraka i ciste hrvatske vode... mi bar ne moramo hodati s povezom na nosu. Svi tezimo kapitalizmu i razvoju, no to nosi sa sobom i hrpe smeca i oneciscenje. Mozda je i bolje ovako....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.