Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ŠEFICA
Povratak na članak

Kina je za nju najveći izazov globalnom redu, a ‘Trump nije Amerika’

Kao liderica EK morat će uvažavati odnose i drugih zemalja, a kao članica njemačke vlade inzistirala je na centrističkim politikama, na tragu kancelarke Angele Merkel

Komentari 3

DU
Deleted user
08:59 20.07.2019.

Von der Leyen je osoba bez stava i bez ideja. Ona bu samo provodila kaj drugi vele, prvenstveno Makron!!! PLJUC

VL
DU
Deleted user
11:04 20.07.2019.

Tja, kaj se more. Fonderlajen Urška po ideološkom je sklopu moderno, progresivno, liberalno, tolerantno, empatično i inkluzivno čeljade, upravo kao i glavni EU-ovi drmatori, multiluti tetka Merkel Anđa i rotschildski bankaroid Makaron Emanuelček. Već vrapci na krovu i lisice u brlozima znaju kakva se politika može očekivati od političara s takvim značajkama. Jesenti milu bigulicu, narodi i narodnosti EU-a još će zažaliti za onim prostodušnim spadalom a u biti dobričinom Ivekom Klodovikom Junkerom. Kao u Hrvatskoj, i u EU-u očito vrijedi pravilo da gori nasljeđuju loše. Pitanje je dokle će moći tako.

VL
ZI
zimerman
03:26 20.07.2019.

Na žalost Europa je dobila novu Angelu Markel

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.