Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
globalna križaljka
Povratak na članak

Kim ostavio 'prijatelja' Assada da se ne bi zamjerio Trumpu

Sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un objavio je da će Pyongyang suspendirati nuklearna i raketna testiranja

Komentari 13

Avatar superhik74
superhik74
13:32 22.04.2018.

Nema potrebe vise testirati, faza testiranja je zavrsena, Sjeverna Koreja je sada vec dokazana nuklearna sila pa se nema vise potrebe dokazivati testiranjem. Zbog toga je imperij kaosa i pristao na razgovore, nema vise bauljanja "sve su opcije na stolu" jer znaju da i Kim takodjer ima sve opcije na stolu.

VL
KA
KaraMarko
08:37 22.04.2018.

Kim je razvio od opreme sto mu treba. Nema sto da se testira vise...ubiti ga niko nece kao Gadafija i tocka. Sad moze da se bori za mir sa ovim kaubojima iz Amerike sto prosipaju srcem demokraciju po svijetu.

VL
GV
golub Vaso
10:05 22.04.2018.

Assad be treba naoružanje sjeverne Koreje, ima bolje i bliže prijatelje

VL
DI
Direkt
09:22 22.04.2018.

E ovaj ga Hasan baš zna.

VL
AA
aabbcc
10:52 22.04.2018.

Lijepo i ponoso je biti slobodan narod za razliku od juzne tuge i nevolje da te drugi pazi i cuva .

VL
KO
kordunmoj75
15:35 23.04.2018.

Presatce plasiti europu i ameriku s nauklearnim testiranjem raketa,sada ce poceti svjet plasiti s testiranjem reformi kao i nas Kym Young.

VL
MX
Mister X
13:08 22.04.2018.

Kim ostavio kad ga je imao ? 'prijatelja' Assada da se ne bi zamjerio neprijateju Trumpu, a prijatelju Putina... Koji se trudi neumorno da postaje sve veči prijatelj Kimu ...

VL
MX
Mister X
09:32 22.04.2018.

U prilog tome ide to što se ""čelnik"" predsjednik S. Koreje Kim Jong-un prvi put nije oglasio nakon napada SAD-a, Velike Britanije i Francuske na Siriju s obzirom na to da je do sada svaki put odmah ""napao"""" = samomo kritizirao Trumpa i saveznike optužujući ih da su ubojice i tlačitelji. Po našem govoreči je koristio slobodu mišljenja i govora u vlastitioj državii i izneo svoj stav; što normalni čovjek to smtraju za najnormalniju slobodu i demokratsko pravo ... Prema tome izgleda jedan od rijetko normalnih neovisnih čelnika jedna za sada neovisne države od zapadne "demokratske ovisnosti"; gdje je več vidljivo i bez srama naznaćeno rečeno kako demkracija dijeluje "funkcionira slobodno" samo tamo gdje je nema , kod njega u S Koreji . U odnosu na onu drugu Koreju Dok su sve ostale zemlje kao nekad kod Staljina pokazale ovisnost i jednoumlje tjerajuči čoporativno bezumno nevine diplomate na šaljivu izjavu jedne Babaetine koja protuzakonito donosi odluke , država izbjeglicea iz EU sustava. Svjesni njihove totalne ovnosti nepravde i demokratske-diktature.

VL
PI
PiratiSnebesa
08:50 22.04.2018.

Dobro jutro, Jugoslaveni, ne dajte da vam lijepe vijesti pretvaraju u smutnje niti ove predivne proljetne dane u ružne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.