Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki vođa ljut na un

Kim Jong-un: Ma kakva kršenja ljudskih prava, to je izmišljotina!

Sjeverna Koreja,Kim Jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.02.2014.
u 22:00

Kim Jong-un poručio je da se radi o potpunoj izmišljotini i kako je izvješće Ujedinjenih naroda napisano na temelju neprijateljske propagande SAD-a

Službeni Pyongyang oštro je kritizirao izvješće Ujedinjenih naroda u kojem se navodi da je Sjeverna Koreja država u kojoj se krše ljudska prava. Sjevernokorejci su odmah uputili prosvjedno pismo iz svoje diplomatske misije u Švicarskoj.

Kim Jong-un poručio je da se radi o potpunoj izmišljotini i kako je izvješće Ujedinjenih naroda napisano na temelju neprijateljske propagande Sjedinjenih Američkih Država, Japana i Europske unije.

>>Puklo prijateljstvo između Kim Jong-una i Dennisa Rodmana

Komentara 7

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:25 18.02.2014.

Kim Jong-un je pravi gazda i vlada na bazi pravog domoljublja i pravog terora i nekako je sličan i blizu nekim balkanskim gazdama koji su se zbrinjavali i narode duhovno navodnjavali sličnim metodama, djelima i jelima.

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
15:25 18.02.2014.

Covjek je u pravu. Nemoze se krsiti nesto cega nema. Ljudskih prava tamo nema, dakle nema niti krsenja istih.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:14 18.02.2014.

Ovo su dilkani deluxe. Jednom kad im je dosla americka delegacija na pregovore, dali su im male stolice da sjede kao patuljci na njima dok su sebi naravno stavili standardne stolice. Ti likovi nisu normalni, oni zive u nekoj fantaziji. Nekad pomislim da su cak gori i od Saudijske Arabije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije