Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Kiki namamio prijatelja i sasuo mu dva hica u glavu

policijska traka policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.11.2013.
u 19:00

Policijska istraga utvrdila je, podsjetimo, da zločin nije počinio sam već s još jednom osobom, još uvijek nepoznatom.

Splitsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Kristijana Stojanovića Kikija (32) zbog teškog ubojstva prijatelja Ive Stipetića (25) prije tri godine na Kočinjem brdu kod Klisa. Stojanovića terete da je kobnog prosinačkog dana na prijevaru automobilom odveo Stipetića do pustog mjesta kako bi isprobali strojnicu. Dok je Stipetić isprobavao oružje, Stojanović mu je, prema navodima optužnice, ispalio dva hica u glavu te je na mjestu preminuo. Stojanović negira krivnju, a tužiteljstvo je za njega jučer predložilo produljenje istražnog zatvora.

Policijska istraga utvrdila je, podsjetimo, da zločin nije počinio sam već s još jednom osobom, još uvijek nepoznatom. Stojanović i Stipetić bili su prijatelji. Zajedno su prijavljeni zbog razbijanja i remećenja reda u jednom supetarskom kafiću 20-ak dana prije Stipetićeva ubojstva. Stojanović je nedavno optužen zbog pokušaja ubojstva Lea Paurevića na kojeg je pucao u lipnju 2010.

>> Kristijan Stojanović Kiki prijavljen zbog ubojstva Ive Stipetića

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:56 25.11.2013.

Zašto ih pravosudje pušta uvjek na slobodu??? Za obično pucnjavu treba svatko dobit najmanje 5 godina a za lakše ranjavanje 10 pa čemo se rtješiti tih Doc Hollydaya!!! Promjenimo zakone odmah!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije