Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razjareni gandra

Kik-boksač ga pretukao zato što je mokrio pred njegovom zgradom

policija
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
19.03.2014.
u 15:33

Liječnici su ustanovili da 61-godišnjak ima teške ozljede slezene i jetara te nekoliko slomljenih rebara

– Jesi normalan, tu si mi pred zgradom našao pišat od svih mjesta, koji ti je... – potpuno razjaren grmio je Dragan D. (27) zvani Gandra kada je u nedjelju oko 18.30 sati ugledao Ismeta J. (61) kako mokri ispred ulaza u podzemnu garažu zgrade u Ulici Huberta Pettana u zagrebačkim Sesvetama.

Uz salvu psovki dotrčao je do prestravljenog Ismeta J. i nekoliko ga puta udario šakom u lice. Da ti udarci nisu bili bezazleni, potvrđuje i podatak da je Dragan D. “teškaš” s više od 90 kilograma koji je dugi niz godina trenirao kik-boks i uspješno se natjecao na turnirima.

Nakon što ga je oblila krv, Ismet J. pao je na pod, a napadač ga je nastavio cipelariti. Kada je završio s iživljavanjem nad nesretnom žrtvom, Dragan D. ostavio ga je da leži na podu i odšetao se nazad u svoj stan kao da se ništa nije dogodilo.

Napad se dogodio dok je Ismet J. išao doma sa suprugom, od koje se odvojio samo na trenutak kako bi obavio malu nuždu. Kada se nije vratio ni nakon nekoliko minuta, otišla ga je potražiti, a ubrzo ga je ugledala kako krvav leži na cesti. Odmah je nazvala hitnu, koja je Ismeta J. prevezla u KB Dubrava u kojoj su liječnici ustanovili da ima teške ozljede slezene i jetara te nekoliko slomljenih rebara.

Policija je dojavu o događaju dobila od liječnika oko 2 sata ujutro, a počinitelja su pronašli nepuna dva dana poslije te protiv njega podnijeli prijavu zbog nanošenja teških ozljeda. Draganu D. to nije prvi susret s policijom jer je već bio evidentiran zbog nanošenja teških ozljeda i kamatarenja.

>>Nasilnik koji je udario psa i njegovu vlasnicu i kazneno je prijavljen

>>MMA borac prebio trojicu provalnika, jednog ubio

Komentara 9

Avatar TAJSAM
TAJSAM
17:08 19.03.2014.

Dragan D. vjerojatno nije Hrvat jer smo mi miroljubivi ,pogotovo prema starijima. U svakom slučaju ga baciti nemilosrdno u zatvor pa nek se obračunava sa sebi jednakima jer ovakovu zvjer koja cipelari a nezna koji je čovijek imao pritisak te jadan sigurno to nije radio da naškodi Draganu, već ga je i samog bila neopisiva sila nagnala na to. Ovakave je opasno držati na ulici bez nadzora i bez lanca. Takovi su golo i hladno oružije. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
16:02 19.03.2014.

Ismete,Ismete,nije ti Zagreb blje Kosova pa da se urinira po uljici.Ne volje to ovde.

MU
mudri
09:43 20.03.2014.

27 godina i ideš na čovjeka od 61.Cijeli grad se zatrpava psećim govnima i pišakom i nikome ništa. Ma ti si jedno iskompleksirano i kukavičko (i sad ide čitav niz uvreda,ali dušobrižnici će me obrisati pa ne mogu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije