Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ZAGAĐENOST
Povratak na članak

Kijev u gustom dimu zbog požara u Černobilu: Vlasti pozvale građane da ostanu kod kuće

Služba za izvanredna stanja tvrdi da "nema nikakve kemijske ili radiološke prijetnje", a nezavisni promatrači su također potvrdili da razina radijacije nije premašila dozvoljenu normu.

Komentari 3

MB
Medo Brundo
20:22 17.04.2020.

Prenosim vlastiti utisak iz centra Kijeva. Gore je nego sto izgleda na slikama. Novinar nije prenio da su vlasti takodje savjetovali i vece koristenje jodirane soli. A kada postoji opasnost od radijacije daje se jod. Tako da tu pricu da nema radijacije u Kijevu mogu okaciti macku o rep.

VL
DU
Deleted user
18:23 17.04.2020.

zamisli da su rekli drugacije... ovako ispada da ce poceti posao sa nekretninama u cernobilu.

VL
PE
PetiElement
12:25 17.04.2020.

Požar oko Černobila izbio je 03. travnja.. javnost saznaje danas?! Kao i "onda".. tek naknadno neke informacije.. i je li im za vjerovati..?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.