Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slobodna za promet
Povratak na članak

KFOR uklonio srpsku barikadu na prometnici na sjeveru Kosova

Srbi su je postavili prije nekoliko dana kako bi kosovskim carinicima i pograničnoj policiji onemogućili dolazak tim prometnim pravcem na granični prijelaz Jarinje

Komentari 1

NE
Neoprijedeljena
17:30 31.01.2013.

@srbujanovska Lepo je sto ti zivis u Nemackoj, pa si sve to gledala na televiziji. Ako dosad nisi shvatila, televizija cesto plasira informacije koje nisu sasvim tacne, odnosno uzimaju se izvan konteksta. Nisu Srbi krivi za sve ratove i genocide. Samo je nekome odgovaralo da ih predstave kao glavne krivce. A svi su ostali nevini. Ne ide to tako. Za svadju je uvek bilo potrebno dvoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.