Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utišana oporba

Kerumu idilično u Gradskom vijeću: Jednoglasno o Hajduku

kerum
Ivo Čagalj/Pixsell
17.11.2011.
u 12:03

Na tematskoj sjednici jednogalsno su prihvaćeni kandidati za Nadzorni odbor HNK Hajduk koje je predložila udruga Naš Hajduk

Gradsko vijeće Splita jednoglasno je prihvatilo sedmero kandidata za članove Nadzornog odbora Hajduka koje je predložila udruga Naš Hajduk.

Prva sjednica Gradskog vijeća Splita nakon što je Željko Kerum potpisao koalicijski sporazum s HDZ-om o zajedničkom izlasku na izbore prošla je gotovo idilično. Sanja Bilač (HDZ), do sada najgorljivija gradonačelnikova kritičarka, nije došla. Keruma je isprovocirao jedino Luka Roguljić (HSP) pitavši ga što je mislio kada je izjavio da bi svi novi članovi NO-a trebali Hajduku donijeti po dva milijuna kuna.

– Siguran sam da svaki član Nadzornog odbora može naći firmu koja će dati dva milijuna kuna za Hajduk. To su ljudi od formata, a ja za razliku od tebe dobro znam što je posao Nadzornog odbora. Ja dijelim tri tisuće plaća i nemoj me provocirat bez ikakvog razloga. Nijedna vlast nije išla na ruku navijačima kao ova – poručio mu je Kerum. Prihvaćeni kandidati za NO su Josip Paladino, Šime Luketin, Branka Ramljak, Vjekoslav Hrabar, Nikola Koceić Bilan, Ljubo Pavasović Visković i Ante Majić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije