Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštro napao gradonačelnika

Kerum: Puljkov zamjenik je rasist, proslavio je jučer srpski praznik

Željko Kerum uživa na svom brodu u Rogoznici
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
16.09.2021.
u 22:07

Split je hrvatski grad za koji su ginuli hrvatski branitelji i nitko nema pravo vrijeđati naš grad pogrdnim imenima - poručio je Kerum

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum komentirao je na svom Facebook profilu izjavu Ivice Puljka da je situacija u gradskim tvrtkama "strašna". Upitao je sadašnjeg gradonačelnika što je to strašno te naveo kako Puljak laže da bira po natječaju, a zapravo imenuje svoje sponzore.

Kerum se osvrnuo i na raspravu splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića te Ante Piplovića, predsjednika Radničkog vijeća u Javnoj ustanovi športski objekti. Ivošević je u tom razgovoru Piploviću poručio kako će mu "pobrojati cijelo obiteljsko stablo", a snimku incidenta objavio je početkom rujna Večernji list

Objavu Željka Keruma prenosimo u cijelosti: 

- Čitam intervju gradonačelnika Puljka, u kojem se referira na gradske tvrtke. Naslov je "To je strašno". Pitam gradonačelnika Puljka što je to strašno? Sve je uobičajeno. Kao što je bilo i prije, tako je i sada. Političke opcije dobiju izbore i stavljaju svoje ljude, tako je bilo i tako će i biti. Razlika je samo što Puljak laže da bira po natječaju, a zapravo ne bira nego imenuje svoje sponzore koji su mu dali novce.

Prvi kojeg treba procesuirati je Puljak, a drugi je njegov zamjenik - rasist koji je jučer proslavio dan Srpskog jedinstva 15.09. Prošle godine na taj datum se rugao sa Splitom uručivši nagrade "Split je k****". Pitam Puljka zar nije strašno što njegov zamjenik "Bojan rasist" kaže radnicima gradskih poduzeća da će im ispitati obiteljsko porijeklo? Osim Pr-a ništa ne rade. Namještaju plaćene oglase, u kojima neki od naših sugrađana govore kako oni rade dobro, a ko zna iz kojih interesa to govore? Split je hrvatski grad za koji su ginuli hrvatski branitelji i nitko nema pravo vrijeđati naš grad pogrdnim imenima - poručio je Kerum.

VIDEO Studentica iz Podravine oštetila državu za 100.000 kuna: Godinama lažirala papire o studiranju.

Komentara 30

Avatar horuk
horuk
23:51 16.09.2021.

Preuzimaju jazavci Crnu Goru, izgleda i Split. Cudi me da netko tko mrzi Split, psuje i ruga mu se i javno ne cijeni Hrvate, moze biti zamjenik gradonacelnika. Jos uhvaceni u tipicnim lazima i brojanju krvnih zrnaca. Ali mi Hrvati smo izgleda jako naivni. Opet smo ocekujemo od nekoga tko nas ne voli da ce biti posebno kvalitetan. Iako se to nikada nije dogodilo do sada.

FA
fajlpz
07:28 17.09.2021.

E mo Kerumčić.To je Hrvatsko viđenje demokracije .Nova vlast novi ljudi u javnim poduzećima.Sramota da ne moraš biti sposoban nego podoban.Zbog toga sam evo sa 60 godina u Njemačkoj .I dva sina koja su završila fakultet.Nisam jedini pa ti zapošljavaj po podobnosti.Auwidersehn

VA
vatreni24
22:44 16.09.2021.

Orjuna je preuzela Split, nažalost i Rijeku , Zagreb... Naša je sramota što nismo proveli lustraciju i tako ugrožavamo opstanak države za koju su proliveni otoci krvi, patnji, bola, tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije