Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerum novinarima

Kerum novinarima: Ne dirajte se u moj biznis i moj život, tužit ću vas!

kerum
Ivana Ivanović/PIXSELL
26.05.2010.
u 14:05

- Ja vjerujem u Boga, pravdu i istinu za razliku od većine vas novinara koji ste izgubili ono što je najvrjednije, a to je ljudskost!

Na prijemu za nobelovca Haralda Zur Hausena, koji je priredio u Vili Dalmaciji, splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno se obrušio na splitske novinare. Upitan zašto ne saziva sjednicu Gradskog vijeća i je li istina da je izgubio većinu, Kerum je kazao:

- Istina i pravda će pobijediti. To je sigurno. Samo što neki čekajući pravdu nekad puno izgube.

- Ja vjerujem u Boga, pravdu i istinu za razliku od većine vas novinara koji ste izgubili ono što je najvrjednije, a to je ljudskost!

Potom se obratio novinarki Jutarnjeg lista kazavši da je sramotno to što piše da njegovi radnici ne dobivaju plaće.

- Sramite se. Kome vi služite? Ne dirajte se u moj biznis i moj život. Ne dirajte se u mene. Dvadeset godina redovito dijelimo plaće, plaćamo sve doprinose i poreze. Marjan je moja investicija. Tužit ću vas i na sudu ćete morati donijeti dokaze - kazao je Kerum. 

Komentara 21

CH
chiara
15:38 26.05.2010.

Pa prijatelju bomba. Kako ne razumiješ? pa kako ne vjeruje u boga kad je u svom prvom dućanu prodavao humanitarnu pomoć koju su prognanici dobivali od Caritasa. Da nije vjerovao u boga nebi je dobio. Jadna moja Hrvatska, kad će se ovakovi čobani poput Keruma sudski obraditi? Ma i ja sam glup, onda bi morali obraditi sve političare, čast izuzecima. Što se Tito ne digne iz groba pa da tu gamad malo pošalje tamo gdje im je mjesto? Na goli otok da malo vrate u tucanom kamenu ono što su opljačkali.

KO
kokolomoj
16:11 26.05.2010.

\"Dijelimo\" plaće? :(

BO
bomba
14:39 26.05.2010.

Ja vjerujem u Boga, pravdu i istinu za razliku od većine vas novinara koji ste izgubili ono što je najvrjednije, a to je ljudskost! Onda se drži deset božjih zapovjedi ako se hvališ vjerom u boga. Nemoj druge žene gledatiti pored svoje, nemoj drugom činiti što i sam sebi nebi učinio, ... Najvažnije je reći ja idem u crkvu i tamo boga moli da mi oprosti grijehe. Kad izađem iz crkve opet se vratim na istu stazu kao i prije ispovijedi i tako do smrti ili bolesti. Ako u boga vjeruješ drži se božjeg zakona i puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije