Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODITELJI KLIKNULI

Kći nazvali 'Like' po Facebookovoj opciji jer im se to – sviđa

facebook
AFP/Pixsell
17.05.2011.
u 10:55

Lior i Vardit Adler ponosni su roditelji koji su željeli da njihova mezimica bude jedinstvena

Svjesni koliko ime određuje čovjeka, supružnici Adler iz Izraela inspirirali su se društvenom mrežom Facebook i nadjenuli svojoj djevojčici ime Like prema opciji "sviđa mi se" koju  nudi Facebook.

Lior i Vardit Adler ponosni su roditelji čija će kći Like uskoro proslaviti prvi rođendan, a ime su izabrali želeći da njihova mezimica bude jedinstvena.

Tvrde da se iza imena ne krije nikakva šala te kako nisu željeli naklonost Facebooka i njegova osnivača nego im se jednostavno sviđa njihova kći, baš kako i "kaže" ime same opcije, a prema njihovu mišljenju, dobro zvuči kada se izgovara Like.

Adleri nikako nisu prvi koji su se odlučili svome djetetu dati pomalo čudno ime. Na Facebooku je muškarac osnovao grupu kojom obećava da će sina nazvati Batman ako se grupi priključi barem 500.000 članova, a jedan par nazvao je svoje dijete Facebook odajući tako počast pomoći društvene mreže u egipatskoj revoluciji.

Nakon što su izraelski mediji prenijeli priču Adlerovih, na Facebooku se pojavila grupa Like Adler u kojoj se mogu pronaći tekstovi svjetskih medija koji su prenijeli njihovu priču, a malena Like ne mora se brinuti da će jedina u obitelji imati "čudno" ime. Naime, kako njezini roditelji obožavaju kuhati, jednoj od svojih starijih kćeri dali su ime Pie što je inače engleska riječ za pitu, a drugoj Vash što na hebrejskom znači med.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:53 17.05.2011.

beš budale..a zamislio tek viceva na njezino ime - pošto je žensko..

GU
gumakau
13:40 17.05.2011.

sva sreca pa ne postoji opcija \'\'dislike\'\' muahahahahahaha!!

AG
Agramer198
00:55 18.05.2011.

I zato bi nekima trebalo zabrinit razmnožavanje... To je kao da si ja nazovem kćer Drljača i sina Vršilica jer sam predani poljoprivrednik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije