Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
infekcija Covidom - 19

KBC Osijek: Preminulo dijete bilo je visoko neurorizično s brojnim komorbiditetima

KBC OSijek
Dubravka Petric/PIXSELL
27.11.2021.
u 12:48

Dijete je primljeno i liječeno zbog infekcije Covidom 19 u sklopu koje je razvilo tešku obostranu pneumoniju, posljedično akutno respiratorno zatajenje s multisistemskim upalnim odgovorom, kažu iz KBC-a.

Dvogodišnje dijete preminulo je od koronavirusa u KBC Osijek, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije. O svemu su se oglasili iz KBC-a Osijek gdje se dijete liječilo.

"U KBC-u Osijek preminulo je visoko neurorizično dvogodišnje dijete s brojnim komorbiditetima, a koje se od rođenja multidisciplinarno prati i habilitira zbog posljedica nedonošenosti. Dijete je primljeno i liječeno zbog infekcije Covidom 19 u sklopu koje je razvilo tešku obostranu pneumoniju, posljedično akutno respiratorno zatajenje s multisistemskim upalnim odgovorom. Unatoč svoj suportivnoj i simptomatskoj terapiji i mjerama naprednog održavanja života, jučer je nakon 13 dana liječenja dijete nažalost preminulo", priopćili su iz KBC-a Osijek.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:37 27.11.2021.

Iskrena sućut roditeljima!!! I žalosno da se smrt jedne teško bolesne bebe koristi ovdje za dnevnopolitičku propagandu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije