Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kažu da smo depresivan narod!

Treba reći – dosta! Zbog djece koja nisu zaslužila da im budućnost kradu bivši udbaši, kradljivci državnog proračuna, frustrirani političari...

Komentari 10

VA
vadis
16:33 23.01.2014.

Zivim u iseljenistvu preko 35 godina. Hrvatska je nazalost bas ovakva koko ju je opisala gospodja juresko-Kero. Sve se moze popraviti ako ljudi hoce.

VL
LO
lopti28
15:50 23.01.2014.

U stručnim krugovima Hrvatska se naziva "A fallen state".To nije samo ekonomska ocjena već ocjena toga da se hrvatskim narodom manipulira od strane nekih obavještajnih službi koje su duboko penetrirale u naš policijski i obavještajni aparat i radi se na uništenju Hrvatske nacije (paukova mreža) kroz gomilu suradnika u Hrvatskoj,od pedofilije,homoseksualizma,iskorištavanja Hrvatica,trgovinom ljudima i švercom droge,te cyber ratom na našim internetskim forumima i društvenim mrežama gdje djeluju utrenirani profesionalci.Sve to skupa pomiješano sa korupcijom gigantskih razmjera dovodi ne samo do depresije,već i osjećaja poniženja,pa se bojim da bi to jednog dana moglo puknuti.Hrvatska treba ozbiljne,profesionalne,obrazovane patriote na svim polugama vlasti i represivnog aparata jer ako se ovako nastaviti loše nam se piše.A bojim se da su nam neprijatelji prejaki i da je stvar izmakla našoj kontroli i da će se teško više vratiti.

VL
LO
lopti28
15:57 23.01.2014.

Također treba se postaviti pitanje tko drži naše medije,od televizija,novina,tjednika do internetskih portala (preko 90% su ljevičarski i projugoslavenski i antituđmanovski).Naime već je krajem 90-ih sve bilo jasno jer se kritika tadašnjeg Tuđmanova režima zapravo nastavila od 2000. do danas praktički sustavnim demoniziranjem bilo čega uopće povezanih sa Hrvatstvom i Hrvatskom.Za tu medijsku operaciju su zaslužni upravo SAD koji je korumpirao naše "korisne idiote" a neki su to radili i iz ideoloških razloga.To je nažalost danas kroz 15-ak godina postao trend novinarstva i narod je u depresiji.

VL
AS
asi2013
17:17 23.01.2014.

Sve je uglavnom ovdje rečeno. Samo nije "da je udba napa sudba!"

VL
DU
Deleted user
21:41 23.01.2014.

nedostatak inicijative,apatija i bezvoljnost su ostaci komunizma...zar se narod nije borio i izborio da izađe iz tog sistema i da Hrvatska postane europska i kapitalistička zemlja...ili je možda promijenio ideju pa mu se kapitalizam više ne sviđa...možda bi trebali raspisati referendum na tu temu i napokon raščistiti ideju o tome što hrvatski narod hoče, jer neodlučnost ničemu ne vodi

VL
LA
lala7
21:43 23.01.2014.

Svaka cast Jadranka !

VL
MJ
markezic.joso
11:09 24.01.2014.

tko nebi bio depresivan, već 50 godina mi govore da će biti bolje a moja dijeca žive gore nego ja.

VL
AN
Anasta
18:30 24.01.2014.

Nije tako jednostavno nama zavrsiti s prosloscu... Ima tu puno posla...kad smo se ovoliko kilavili samo zbog jednog covjeka, koliko ce nam trebati za sve?

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
12:24 23.01.2014.

Gosposdjo Kero! Prosjecan Amerikanac je tezak 120 kg, pojede godisnje 200 kg fast food-a i popije 350 litara Cole. Nemojte se ljutiti, ali prosjecni Amerikanac ne zna gdje je Hrvatska. Kao sto ja moram dobro razmisliti, kad me netko pitata gdje se tocno nalazi neka mala africka zemlja. Osim toga, pokazite mi bar jednu zemlju na kugli zemaljskoj (izuzev Izraela), koju je Amerika ucinila sretnom ili koju je Amerika gospodarski preporodila. Znam da morate nesto napisati, da bi zaradili honorar, ali to nema nikakve veze sa hrvatskom stvarnoscu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.