Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice odluke
Povratak na članak

Kažnjavanje Mađarske ide u korist Orbanu: 'Poduzeli su osvetu prijevarom'

Orban političkoj igri u Europi pristupa iz dugoročne perspektive

Komentari 5

PA
pax5
21:39 13.09.2018.

Orban brani kršćanstvo !!!!Svaka mu se pozlatila....

VL
SD
sdpesticid
21:31 13.09.2018.

zanimljivo je kako građani eu koji podržavaju ovu migracijsku politiku ne shvaćaju kako im se događa ograničena sloboda kretanja ili ih je za to baš briga ( možda iz interesa šute ). parizom šetaju duge cijevi, u neke dijelove gradova europe više ni policija ne ulazi, hitna..

VL
Avatar matteo999
matteo999
21:35 13.09.2018.

Bravo Orban, protunarodnim EU birokratima će se ova sramotna osuda jedne suverene države obit o glavu, bit će smijeha na izborima za EU parlament u proljeće, crveni retardi bi mogli postati dio političkog folklora bez ikakvog stvarnog utjecaja a pučke stranke će morati skrenuti u desno žele li sačuvati vlast i utjecaj...

VL
LU
Lujo123
21:50 13.09.2018.

potpuna podrška Orbanu! Orban kao i Mađari i Hrvati znaju jako dobro kaj su to osmanlije, a Njemcima s merkelicom bi bilo dobro da se educiraju, pa za početak im preporučam Na Drini čuprija - nobnelovca Ive Andrića, a potom pročitati nekaj o obitelji hrvatskih vitezova Zrinskog i Frankopana i o krvi prolikvenoj za zaštitu Austrije i NJemačke od osmanlija i muslimana! Poglavito to preporučam mladom i bjelodano nedovoljno školovanom austrijancu Kurtzu - mogel bi se ujedno ispričati Hrvatima za zločinačko i podmuklo pogubljenje Zrinskog i Frankopana, ljudi koji su spasili Beć žrtvujući živote tisuća Hrvata!

VL
VI
VisAVis2
10:33 14.09.2018.

Sramota za Orbana, Mađarsku i Poljsku! Kako smo mi lijepo primili i ugostili, skučili srbijanske izbjeglice pred Turcima ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.