Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitka iz crtorada
Povratak na članak

Kazne sa 130 kuna dužnicima uvećane i 710 posto!

Rješenje o ovrsi primilo je tek 5 posto neurednih platiša, redovite platiše nisu dirali, tvrde u Crtoradu

Komentari 13

ST
stefica50
19:09 10.12.2012.

Nemogu ovo nikako razumjeti,normalno je da moras platiti kaznu ,meni je normalno placanje u roku od 30 dana,ako se ne plati dobije se prva i druga opomena ,tek na kraju se poseze za ovrhom... Kod nas u Hrvatskoj hoceju u EU a nikako da usklade neke zakone,,,ovo sto rade je jednostavno izivljavanje nad gradjanima,,,

VL
HE
hekleraj
19:11 10.12.2012.

OK, ništa novo ni senzacionalno. Drapaj gdje možeš i to je to. Tema za dizanje tlaka, a tome doprinosi još i nepoznavanje dragog nam jezika. Dakle , i to se vidi vrlo često, pogrešno se upotrebljava riječ "duplo" ili " dvostruko" za nešto što bi trebalo biti MANJE. Matematičko pitanje: Koliko je to dvostruko manje od 1000?

VL
RO
robinhood123
19:42 10.12.2012.

legalni lopovluk.

VL
ME
mergud
19:45 10.12.2012.

Vrijeme je darivanja,zato Varaždinci platite kazne da banda dobije Božićnice.....

VL
ZB
zbuniceva
19:56 10.12.2012.

trudili se koliko htjeli cijenjeni drugovi i drugarice iz crtorada nece uspjeti financirati to potemkinovo parkiraliste tj grabu bez dna. propasti ce im ta i****ka investicij vec za 2 godine ako ih grad, drzava ili duh sveti ne spasi. i i kad ih se dohvate bankarski saucesnici zelim im u ime svih ovrsenih isti tretman koji su sad priustili svojim sugradjanima, da im se dug po stecaju naplati iz osobne imovine po istom kljucu ko i parkiranje.

VL
BR
BrankoH
21:17 10.12.2012.

Mora, valjda, Crtorad iz nečega zatvoriti finacijsku kanstrukciju za izgradnju nove garaže. Dobiješ koncesiju na naplatu parkiranja, dobiješ zemljište u strogom centru za izgrdnju garaže, a kad malo sfali, dobiješ i povišicu cijene parkiranja.

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:06 11.12.2012.

"Pravna" banana država je eldorado za lov u mutnome. Fiškali su posebno došli na svoje i to obilno koriste. "Institucije koje svoj posao rade" su također s prstima u pekmezu do lakata a svi skupa uzimaju od sitnozubih koji se ni zbog čega ne bune. Njima je sve potaman, svima im je dobro i plaćaju svima redom. Blago onima koji su na čelu ovakvima - nemilice muzu i šišaju u sva ćetiri godišnja doba.

VL
MI
Milkica
08:16 11.12.2012.

Ova zemlja neće na zelenu granu dok je god pravnika i javnih bilježnika koji masno naplaćuju poslove bez kojih se ne može, a za što istovremeno ne odgovaraju. Pa nisu jednom ovjerili potpis osobe koja nije bila ta čiji se potpis trebao ovjeriti. Ali nisu krivi, ne? Jer su si tak organizirali sustav. Ozakonjeni kriminal.

VL
UN
unbekant
08:19 11.12.2012.

eto dragi narode,zasto je Titin rezim bijo tako strog prema svojim slizbenicima,evo dobili smo samostalnu drzavu Hrvatsku,i eto vidite sada koliko je nasa nacija zaostala i lopovski nastrojena protiv svog naroda(pucanstva),ako vas jednom "dohvati",lopovska ruka hrvatski vlastodrzaca,gotoviste,ma mozete se i na Tajlandu parkirati,ali banda ce da vam lijepo uruci kaznu za taj parking,kad tad,jer ovima iz parkinga su vazne pocetne vase informacije,i dalje se zna,bijo parkiran ili ne nemozes dokazati,jer uvjek ce se stare snimke pokazivati,kao novonastale,ja licno to znam jer mi neko moj bliznji dela u parkin-lopovskoj-organizaciji......

VL
AN
Antiša
08:42 11.12.2012.

Zavrnuti vratom...

VL
ZB
zbuniceva
11:52 11.12.2012.

Svakom s imalo poslovnog iskustva u danasnjem ekonomskom okruzenju je jasno da crtorad ne moze financijski prezivjeti aferu garaza/parkiranje dulje od dvije godine i bankrot i zapljena. Jasno onda je moguce da ce vjerovnicke istrage kao i u meteoru nacii svasta Sigurno je da ce pokusati ili vec jesu taj kamen oko vrata prebaciti gradu ili drzavi oko vrata a dok im to ne uspije financirati ce se legaliziranom pljackom parkiranja ako treba sve do Zagreba. Jedino je vazno da Varazdinci ne dozvole da politika preuzme tu beskorisnu garazu sebi na grbacu.

VL
CH
chemica
13:02 11.12.2012.

Da, to je ta "ljepota" u posljednjoj izmjeni HDZ-ovog zakona. Ovrha kreće mada nisi ni primio rješenje o ovrsi! Sasvim legalno. Dva puta ti pošalju poštom, ako ne preuzmeš, sam si kriv. Bio ti na službenom putu u Americi ili samo promijenio adresu. Pogledaj na oglasnoj ploči obližnjeg suda što su ti smjestili tvoji Hrvati. Ako ti i ta "vidljiva" obavijest promakne...Novac ti je već odlepršao s računa, a ako se na taj nisu uspjeli naplatiti jer si nezaposlen ili "samo" siromašan, uzet će ti stan, kuću ili automobil. Možda ti upadnu i u dom popisujući imovinu, ali to si već sam kriv. Ako si toliko bedast da ih pustiš unutra. U svakom slučaju, stradao si. Franjo, Franjo! No, zar nije vrijedilo?

VL
AR
arjavas
16:35 11.12.2012.

To je tak u javno privatnom partnerstvu . Komunalni redari neznaju kaj bi od dosade , ove nazovi firme gledaju da te na svaki način ogule. Slično se dešavalo i u Mariboru pa je Gradonačelnik "frknul".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.