Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUP
Povratak na članak

Katolici kritiziraju Salvinija zbog razmetanja kršćanskim simbolima na skupu

Salvini je na kraju govora uzeo u ruku krunicu, ljubio križ i prizivao Djevicu Mariju, nakon što je hvalio katoličke svece i bivše pape Ivana Pavla II. i Benedikta XVI

Komentari 11

Avatar Dixie_land
Dixie_land
03:04 20.05.2019.

Kaže ovaj tajnik: “Politika dijeli ljude, dok Bog pripada svima. Vrlo je opasno prisvajati Boga samo za sebe". Ja ne vidim da prisvaja Boga za sebe. Čovjek je samo pokazao ono u što se Europa treba uzdati. To je Bog. Kao i kod nas. Naša Hrvatska pripada nama narodu i Bogu. Nikome više.

VL
ZI
zimerman
05:32 20.05.2019.

Treba više kršćanski simbola na skupovima . Zapadna civilizacija (naj naprednija civilizacija na svijetu) je iskopana na kršćanskim vrijednostima . Trebamo biti ponosni na svoje kršćanske vrijednosti .Oni kojima smatraju ne trebaju da dolaze . Neka Bog blagoslovi Salvinija u u pravu je za svaku riječ koju je rekao.

VL
BL
Bluefull
06:54 20.05.2019.

Hahhaaaa ehh što ti je ta Hina i levičari ..... od čitavog skupa oni su uspjeli primijetiti samo križ , krunicu . To im dođe kao "crvena krpa" ispred nosa .....

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
00:03 20.05.2019.

Bravo Salvini, puno uspjeha na izborima za EU parlament

VL
Avatar Urbani
Urbani
01:37 20.05.2019.

Izgleda nekim "hrvatima fali novi Musolini koji je otjerao Dalmatince u partizane.

VL
BA
Barbasmora
06:55 20.05.2019.

Kako mogu neki tvrdit da Bog pripada svima!? Pravi Bog i njegov nauk pripadaju iskljucivo RKCu! Da ima danas Krista medju nama i on bi se svim sredstvima boria protiv izbjeglica i nikako ne bi pomogo tim jadnim ljudima muslimanskee vjere u nevolji... A rado bi vidia da balkanski krscani migriraju u zapadnu civilizaciju sireci katolicku vjeru u protestantskom svitu!

VL
DU
Deleted user
23:24 19.05.2019.

Koji katolici? Ja ne znam ni jednog katolika da kritizira Salvinija. Pa ako i postoje neki katolici koji kritiziraju Salvinija kršćanski simboli nisu njihova privatna ćaćevina.

VL
BA
barbaizamerike
23:52 19.05.2019.

Talijansk desnicari se priprema za krizarske ratove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.